Please wait while this page is loading...

low energy server powered by photovoltaics - please be patient.


benvingut, convidat. sisplau entra
  :
casacota.cat utilitza cookies (avís legal)
  inici últims missatges cercaajudaentrar  
 
pàgines: 1
El futur de la tecnologia de l'hidrogen??? (Read 5895 times)
pc
csct

desconnectatPosts: 49

El futur de la tecnologia de l'hidrogen???
13.11.2005 a les 21:08:20
 
Quote:
El futur de la tecnologia de l'hidrogen???
pere
8/ 7/03


El temor expressat en el fil http://www.casacota.cat/cgi-bin/voltour.com/voltour/forum?C8c0a800023Nk-4878-129... d'aquest mateix fòrum, sembla que es torna realitat i d'una manera bastant crua.
A la revista "Descobrir Catalunya", en el número 67 pàgina 23 he trobat aquest article de José Luis Gallego, "mediambientalista":
"."

Quote:
pere
8/ 7/03


Buscant per la web he trobat l'enginy esmentat: es tracta d'un ciclomotor normal amb motor de combustió que, si per el desaprofitament energètic de la combustió d'hidrogen en un motor tèrmic en comptes d'una pila de combustible no fos prou, és de dos temps: pitjor eficiència que un de quatre temps, més soroll i producció de gasos tòxics deguts a la combustió d'olis minerals.
Estem a l'edat de pedra, ja que es tracta d'una operació purament cosmètica per a ignorants. En comptes de petroli cremarem energia atòmica, per a produïr el mateix soroll i pràcticament la mateixa contaminació amb un motor així. I és una vergonya que hi hagi qui anomenant-se "mediambientalista" propagui això com si fos la solució a tots els problemes!
"."


Quote:
pere
18/ 7/03


Avui han emès a TV3 una breu notícia al programa "el medi ambient" sobre proves del govern japonès amb un nou cotxe que funciona amb hidrogen (http://www.elmediambient.net/reportatges/rep114467581.htm)
En el reportatge, en el tros gravat des de dintre del vehicle, si el so era l'original se sentia clarament el remor d'un motor d'explosió convencional, cosa que de ser així comfirmaria els temors expressats en els missatges anteriors. Si de debò és així, la tecnologia de l'hidrògen serà, a més d'una rentada de cara, un problema mediambiental més gros que no pas els cotxes actuals. Massificat, aquest medi de transport necessitarà tnta energia degut al baix rendiment energètic, que només podrà mantenir-se a base de multiplicar i molt les centrals atòmiques, que tampoc no presenten un balanç energètic gaire bo, apart dels problemes amb els residus radioactius. Si al sistema termodinàmic ja en procés de desequilibri que representa el clima mundial hi introduïm encara més energia en forma de l'escalfament produit per les centrals atòmiques i la combustió de l'hidrogen, els problemes augmentaran i molt.

Només desitjo que aquesta problemàtica es vegi a temps i es reaccioni, encara que amb la General Motors per entremig dubto de que això arribi a passar a temps.
"."

--------------------------------------------------------------------------------

 
Copyright © 1996 Lilikoi Software, Inc. www.lilikoi.com. All rights reserved.
tornar a dalt
 

25ftemps5fh.gif

veure perfil | web   IP Logged
pc
csct

desconnectatPosts: 49

Re: El futur de la tecnologia de l'hidrogen???
Reply #1 - 13.11.2005 a les 21:09:09
 
Sembla més facil que un camell atravessi el forat d'una agulla  que no pas que aquests enginys hidrogènics vegin la llum com a article de producció en massa,,,,

(Pd: la traducció fideliga d'aquesta expressió bíblica fa referència a una porta molt estreta en la antiga muralla de Jerusalem)
tornar a dalt
 

img5f47942d.jpg

veure perfil | web   IP Logged
Roger_Layola

Re: El futur de la tecnologia de l'hidrogen???
Reply #2 - 24.03.2008 a les 00:54:41
 
i l'orris contrataca...
un altre link de casacota orfe...
tornar a dalt
 
 
  IP Logged
pàgines: 1

Δ Aquest lloc web fa servir galetes. Si continues navegant n'acceptes l'ús. Δ