Please wait while this page is loading...

low energy server powered by photovoltaics - please be patient.


benvingut, convidat. sisplau entra
  :
casacota.cat utilitza cookies (avís legal)
  inici últims missatges cercaajudaentrar  
 
pàgines: 1 2 3 4 
Com homologar conversió de gasolina a elèctric (Read 48517 times)
oriol
participant

desconnectatPosts: 29

Re: Com homologar conversió de gasolina a elèctric
Reply #30 - 06.06.2016 a les 10:15:01
 
La via "Alemana" segueix viva. Sembla clar que s'hauria de vendre el cotxe a algú resident alemany i que ell (o una empresa en nom seu) passes la TUV (potser la mateixa empresa s'ho posaria al seu nom i despres te'l reven).

Falta assegurar que pot passar la ITV amb els papers alemanys (parlar amb ITV)

Falta assegurar condicions per vendre un cotxe a algú alemany (o d'aqui amb residencia alemana) si cal que el cotxe tingui la ITV passada o no (en el cas del meu 600 no té la ITV passada).

Aqui la pregunta i resposta a les empreses de Conversions Alemanyes:
La meva pregunta: Someone told me that it was mandatory to be resident from Germany to pass the TUV (and i'm not). And I need to know for sure all the laws before starting the convertion.

Respota 1 (empresa alemana que fa conversions)
Hi, this is not absolutely necessary. only it must be admitted once briefly. There must be sold to someone. In ideal case to a known with German residence.

Mit freundlichen Grüßen

Marco Lorey

Respota 2 (una altre empresa alemana que fa conversion)
Hi
Tüv i make you everytime no Problem.
And than i make you the Paperwork takes 3 Days you can Wait to me here and make holiday:)
I Will gice you an PAper and you say you will buy that ca, if they make it  with that paper your Spain papers:)


Grüße  Heiko
tornar a dalt
 
 
veure perfil   IP Logged
oriol
participant

desconnectatPosts: 29

Re: Com homologar conversió de gasolina a elèctric
Reply #31 - 08.06.2016 a les 08:57:35
 
Bé el setge s'estreny. Entenc per la resposta que "l'unica" via seria que un amb residencia alemana i que tingues el cotxe homologat alli i estigues modificat, pot venir aqui. Llavors la homologació és facil. Algú té un amic amb resideència alemanya i torni a viure aqui? Roll Eyes

Resposta completa d'APPLUS+ ITV

Com bé diu, a l’apartat K apareix la contrasenya d’homologació europea. Aquesta homologació queda registrada a la documentació del vehicle com si del seu DNI es tractés, i defineix que aquest vehicle ha sigut fabricat i homologat d’acord als requeriments i reglamentació d’aplicació europeus. És d’obligat compliment per als fabricants que es compleixin aquests requisits d’origen, però una vegada el vehicle passa a ser d’ús particular se poden realitzer modificacions que no estan incloses a l’homologació. En el moment que un vehicle incorpora qualsevol modificació no contemplada a l’homologació del vehicle, es diu que aquest vehicle ja no és igual al d’origen i per tant no és igual a l’homologat o no compleix amb l’homologació.

En cap cas significa que el vehicle no sigui “legal” sempre i quan les modificacions estiguin regularitzades . El problema sorgeix, en aquest cas, al tractar-se d’una importació on és requisit indispensable que el vehicle estigui homologat i que la homologació correspongui al estat actual del vehicle. D’aquí que calgui realitzar l’homologació individual. Aquests requeriments estan definits en la Secció V del Manual d’Inspecció Tècnica de Vehicles, en l’apartat 2.4.

L’única execepció en que es poden acceptar vehicles sense homologació a Espanya (o vehicles modificats/reformats) és en tràmits de trasllat de residència on el titular del vehicle estigués visquent al extranger i torni a Espanya portant el seu vehicle.

El procés d’obtenció d’homologació individual implica obtenir l’aprovació per part del laboratori de que aquest vehicle compleix amb els requisits que li siguien aplicables.

Novament, quedem a la seva dispoció per a qualsevol aclaració que necessiti.
tornar a dalt
 
 
veure perfil   IP Logged
oriol
participant

desconnectatPosts: 29

Re: Com homologar conversió de gasolina a elèctric
Reply #32 - 09.06.2016 a les 15:14:14
 
Si algú té coneixements sobre si hi ha alguna restricció al portar un cotxe de l'estranger i homologar-lo (perdent la contrasenya d'homologació)... El de la ITV no ho té gaire clar.

ITV

Desconeixem els requeriments de matriculació en altres països però podria afectar negativament el fet de que no disposi de contrasenya d’homologació. De la mateixa forma, podria donar-se el cas de que el fabricant del vehicle no volgués fer-se responsable d’aquest  una vegada no disposi de contrasenya d’homologació. I també, com menciona, es pot complicar el fet de voler realitzar altres modificacions al vehicle.

No està definit en cap lloc les consequències exactes, però poden ser de l’estil esmentat.
tornar a dalt
 
 
veure perfil   IP Logged
oriol
participant

desconnectatPosts: 29

Re: Com homologar conversió de gasolina a elèctric
Reply #33 - 04.07.2016 a les 15:20:17
 
Aquest link va a una pàgina web a on intento organitzar una mica el tema homologacions. Qualsevol aportació serà benvinguda! Aniré actualitzant a mesura que vagi trobant més informació.
www.dep.zz.mu
En cas de que Volttour vulgui aprofitar alguna part per incorporar-ho en la seva web o el que sigui, prèvia consulta, no hi tindré cap inconvenient.
tornar a dalt
 
 
veure perfil   IP Logged
JOANMC
Guest
Re: Com homologar conversió de gasolina a elèctric
Reply #34 - 22.06.2017 a les 12:38:55
 
Hola Oriol.

Voldria contactar amb tu. Al teu web no hi apareix cap correu de contacte.

JOAN
tornar a dalt
 
 
  IP Logged
pàgines: 1 2 3 4 

Δ Aquest lloc web fa servir galetes. Si continues navegant n'acceptes l'ús. Δ