inici   index   meteoclimatic.atmos.cat   hostalets   esmuc   fotos esfèriques   teclats   malanquilla   campanes   bicicleta   colomina   voltforum    
 CEST dilluns 2 d'octubre 2023  
He intentat reservar hora per a passar la revisió obligatòria del cotxe per internet. Com a usuari que fa ús de la xarxa des de fa temps, tinc l'ordinador configurat de manera prou segura i funcional per a navegar, cosa que sol funcionar per a pràcticament totes les webs, oficials, privades, fòrums, interactives etc.
 
Però a l'entrar a http://www.applusiteuve.com/ em trobo de primer que no puc navegar sense ratolí, les tecles de cursor i el tabulador no funcionen com en les webs normals.
 
Més endavant el servidor genera tot d'errors, i em trobo amb pàgines que congelen la pantalla, i a més només n'ensenyen una part, quedant tota la gràfica deformada. Cometia l'error de navegar amb Mozilla Firefox.
 
He hagut doncs d'engegar l'Internet Explorer, que tinc configurat de manera una mica restringida donada la coneguda perillositat del producte per les seves múltiples vulnerabilitats. Però no veia res, per tenir els controls ActiveX (seguint consells de la pròpia Microsoft) desactivats.
 
N'he hagut d'activar l'execució, i la baixada i instal·lació també dels no signats perquè la pàgina funcionés per a poder reservar hora per a l'inspecció.
 
Em pregunto: és normal que per a concertar un termini per a suposadament garantir la seguretat del meu vehicle de motor hagi de renunciar a la seguretat del meu ordinador i totes les dades? És normal que la pàgina web d'un ens que presta un servei públic i obligatori no respecti les normes obligatòries de mínima accessibilitat?
Si et serveix de  consol, a la web oficial d'hissenda (AEAT) per fer  segons quins tramits  de Renda, es imprescindible fer servir Mozilla.
 
Cordialment,
 
Enric
I no es podrien posar tots d'acord i fer-ho compatible per a tothom? Fins i tot per al Lynx - http://lynx.browser.org/ ?


Connexió Wicat - l'Internet del Pallars