inici   index   meteoclimatic.atmos.cat   hostalets   esmuc   fotos esfèriques   teclats   malanquilla   campanes   bicicleta   colomina   voltforum    
 CEST dilluns 2 d'octubre 2023  
Nota: he hagut de canviar el codi, ja que molt usuaris des de diverses pàgines han induït a Google a pensar que era un atac de virus i en comptes del mapa sortia això:
 


 
Google
 
Ho lamentem...
 
... però la vostra consulta és semblant a les sol·licituds automàtiques procedents d'un virus informàtic o d'un programa espia. A fi de protegir els nostres usuaris, no podem processar la vostra sol·licitud en aquests moments.
 
Restaurarem el vostre accés el més aviat possible. Torneu a provar més tard. Mentrestant, si sospiteu que el vostre equip o xarxa han estat infectats, podeu executar un verificador de virus o bé un eliminador de programari espia per garantir que els vostres sistemes no contenen virus ni altre programari fals.
 
Si rebeu contí­nuament aquest error, podeu solucionar el problema si suprimiu la galeta de Google i torneu a visitar la pàgina de Google. Per obtenir instruccions detallades sobre els navegadors, consulteu el centre d'atenció al client en lí­nia del navegador en concret.
 
Disculpeu les molèsties i esperem tornar-vos a veure a Google.    


 


 
Vols posar el mapa de llamps al teu web?
 
Posant aquest codi en qualsevol lloc de la teva pàgina:
 
Code:
<img src="http://www.atmos.cat/meteo/webcam/llamps.jpg">
 


 
Surt això:
 
detector de llamps en temps real

 


Connexió Wicat - l'Internet del Pallars