inici   index   meteoclimatic.atmos.cat   hostalets   esmuc   fotos esfèriques   teclats   malanquilla   campanes   bicicleta   colomina   voltforum    
 CEST dilluns 25 de setembre 2023  
La webcam ha enxampat un coet, amb reflexe sobre el pantà inclòs.
coet2.jpg
coet2.jpg
Bona fotografía, si senyor.
 
Per cert, com van les tempestes i les plujes per aqui dalt?
 
Sembla que ha refrescat una mica.
 
Cordialment,
 
 
 
Enric
Molt soroll i no massa aigua, i fresqueta sobretot de nit. Sort que el juliol va ploure!
 
Actualment va plovent però molt menys que a la resta, de fet plou més aviat finet i sense pedra, ja va bé!
SmileyEm sembla que aquesta pluja és la que convé, i enguany hi haurà bolets, naturalment en alguns llocs més que altres. Felicitats per la foto que està molt lograda.
Ara que fins i tot els homes del temps troben bolets a la platja...
 
La foto no té cap mèrit, la va fer la webcam tota sola. Jo estava per aquí, i vaig començar a sentir el soroll que feien, vaig pitjar a la webcam i va sortir això, que vaig guardar desseguida.
 
En quan a la pluja, ha anat molt bé, 54 litres aquest mes (i 200 en tota l'any fins a principis de mes). Però fa encara falta molta aigua per a recuperar el nivell freàtic habitual, ho veiem a casa que hi ha un pou al celler que entra fins a la capa freàtica i encara està força baix.
Els vells en deien fer sahó. Esperem que amb el que està caient per la Mercè en faci i força. De tota manera allà baix al Maresme ja han hagut d'anar a buscar cotxes, com cada any, al mig del mar i és que continuen aparcant al mig de les rieres.


Connexió Wicat - l'Internet del Pallars