inici   index   meteoclimatic.atmos.cat   hostalets   esmuc   fotos esfèriques   teclats   malanquilla   campanes   bicicleta   colomina   voltforum    
 CEST dilluns 2 d'octubre 2023  
Weather underground ( http://www.wunderground.com/) és una xarxa que s'alimenta d'estacions meteorològiques no professionals, fent-ne mapes i estadístiques, que es posen a disposició del públic i es venen a diversos medis.
 
Fins no fa gaire era gratuïta per a tothom, amb l'opció de pagar una quota si es volien veure les pàgines sense propaganda, o no pagar res i suportar la propaganda. Les estacions que aportaven dades podien veure tota la pàgina sense propaganda. Però ara les coses han canviat:
 
Si no ho he entès malament, per ser "member" de wunderground ara cal pagar. Quan em vaig donar d'alta, el simple fet d'aportar dades et feia "member", podies veure les pàgines sense publicitat, i tenies accés a les dades de la teva estació.
 
Ara ja no, has de pagar per nassos, i si no pagues no pots ni canviar les dades de l'estació pròpia. El que és pitjor encara, ni m'han avisat d'aquest canvi, que trobo que és substancial: cobren per ensenyar unes dades que la gent els lliurava fins ara gratuïtament, i a partir d'ara fins i tot han de pagar per a lliurar-les!
 
Ara, al fer login, en comptes d'entrar per a poder gestionar les dades de l'estació que aporta dades, surt el formulari de sota.
 
Conseqüència: he aturat l'enviament de dades i he esborrat tots els links. Crec que ho hauria de fer tothom...  
 
Mai més weather underground!!!
wunderground.jpg
wunderground.jpg
WinkA gringolàndia els tribunals també actuen però les lleis del mercat de l'oferta i la demanda son Deu. Ademés ells son així, creen la necessitat i després et venen cobrir-la. El millor que es pot fer és el que dius donar-se de baixa i adeu siau bon vent. A partir d'ara la VELVET UNDERGROUND!!
Només afegir que el negoci principal de wunderground, ultra la propaganda que ténen a les pàgines, és vendre serveis de meteorologia per a tot tipus de medis. És a dir, reben dades de les nostres estacions, que ells venen. No tansols no ens fan partíceps del negoci, sinó que volen que, a més, els paguem per a donar-los les dades que ells venen. No entenc perquè la gent paga i no ho veu...  Smiley
SadPotser paguen més que res perquè estan immersos dins la "Fira de les vanitats" i ja se sap, com deia el meu Avi: Mentre hi hagi rucs hi haurà qui anirà a cavall.


Connexió Wicat - l'Internet del Pallars