inici   fotos esfèriques   teclats   bicicleta    
 CEST dijous 13 de juny 2024  
No em fico gairebé mai en política, però en Montilla acaba de fer unes declaracions que fan posar els pels de punta als qui temem per el futur del nostre país:
 
Tret de http://www.noticies.cat/pnoticies/notItem.jsp?item=noticia&idint=137494
 
Montilla defensa la interconnexió elèctrica amb França i adverteix que no governarà amb qui defensi l'"ecologisme de saló"


El candidat del PSC a la Generalitat, José Montilla, es va comprometre ahir a Salt a impulsar la polèmica connexió elèctrica amb França. Montilla creu que la línia és necessària per garantir el futur econòmic i el progrés social de les comarques de Girona i va criticar l'"ecologisme de saló". D'altra banda, va advertir a la resta de partits catalans que només arribarà a acords amb les forces polítiques que facilitin la construcció d'infraestructures importants per a Catalunya. El socialista també va parlar de la necessitat de reforçar uns serveis públics, que va reconèixer que estan saturats a causa d'una immigració que "necessitem, però que la volem delimitada, regular i legal".


En el sopar de presentació de la candidata socialista a l'alcaldia de Salt, José Montilla va insistir en la seva defensa de la interconnexió elèctrica amb França, una qüestió sobre la qual va rebutjar que "s'argumenti sobre un fals ecologisme de saló".

El candidat socialista va advertir que ell no podria "governar amb qui posa traves al creixement i al futur de Catalunya, seria irresponsable per la meva part i no ho faré", en referència a futurs pactes electorals a Catalunya. Montilla creu que fer-ho seria "hipotecar el futur dels nostres fills" i per això assegura que el seu govern serà un govern compromès amb el desenvolupament de les infraestructures necessàries per al desenvolupament social i econòmic del país.

En la seva precampanya com a presidenciable pel PSC, Montilla també va dir que actuarà "de forma decidida per garantir la integració dels immigrants". En una localitat com Salt, amb un alt percentatge d'immigrants, Montilla es va comprometre a utilitzar el nou Estatut amb l'objectiu d'afavorir la contractació en origen i regular els processos de primera acollida.

També va prometre reforçar els serveis públics i vetllar per la qualitat de les escoles i centres d'assistència primària, que va reconèixer que estan afectats per l'increment de demanda que genera l'arribada de nous col·lectius. Tot i això, Montilla va deixar clar que "necessitem la immigració, però la volem delimitada, regular i legal".

 
Poca cosa havien deixat fer als verds, es van carregar per les males en Salvador Milà, i ara el gir cap a la dictadura del ciment sembla encara pitjor que quan governaven les dretes.
 
Les poques alternatives que ja ens quedaven a l'hora de votar, s'ens les carreguen abans de que puguin ser una alternativa. Quin fàstic!
WinkNo cal patir gaire. En Montilla, con En Mas, o qualsevol altre, governarà amb qui faci falta si no té els vots necessaris. Inclós, en algún cas, el PP o governaran junts. La qüestió és no votar MAI als grans, als que poden guanyar, CAL EVITAR DE TOTES A TOTES LES MAJORIES ABSOLUTES i per tant el vot util no és als grans partits dits majoritàris sinó als més "petits i modestos" com ERC. El cas d'ICV és apart, perquè, sense ERC, com ja s'ha demostrat en el passat a Barcelona i a Lleida, només li riuen les gràcies als Socialistes amb tal que els deixin alguna conselleria.
 
El Sr. Montilla Farà la política que el parlament li deixi fer i El Parlament l'elegim nosaltres, per tant tindrem el que, majoritàriament haurem elegit. Si votem al guanyador, perdrem nosaltres i guanyarà ell.
 
He votat tota la vida ERC, i després de tot lo vist - no només el que es llegeix als diaris - no els penso votar mai més. Els que han d'anar cridant que ténen les "mans netes" potser ho fan per no haver de rentar-se-les. Conec prou gent d'aquest partit que he vist actuar de prop i ara sé que són igual de corruptes que els altres, amb l'agravant de tenir una colla d'inútils i incompetents que accedeixen a càrrecs que estan molt per damunt de les seves limitades possibilitats.
 
No vull entrar en cap discussió, però sé que no sóc l'únic a qui ha quedat clar: MAI MÉS ERC - i consti que sóc catalanista i d'esquerres.
Per això, els continuaré votant, fins al dia en que tinguin possibilitats serioses de guanyar, llavors en votaré uns altres que encara que no tinguin possibilitats de guanyar, treguin prous diputats per a tocar-los-hi els c........, o que es vegin obligats a fer pactes ni que sigui de cara a la galeria. A mi, em semblen tots iguals, pero MAI MÉS MAJORIES ABSOLUTES!!!!!!!!. L'únic que té esquerra, és que encara necessita desmarcar-se i fer veure que no és igual. Tot i així, el detall de fer cas a les bases quan el tema de l'estatutet no m'ha desagradat. Jo vaig militar al PSUC i van iniciar les Rodes de Molí amb la transició, acceptat la reforma i a partir d'allí va ser una reacció en cadena. Ens feien combregar amb Rodes de Molí inclusiu de Cantó.  
 
Abans m'esbrabava votant al parlament europeu, a les darreres no he pogut, espero que en surti alguna cosa positiva.
Doncs ara resulta que ERC ha donat un xec en blanc a un tripartit presidit per un del PSOE que ha perdut les eleccions, amb la col·laboració del partit "ecologista" - i em remeto al primer missatge d'aquest fil.
 
I la majoria absoluta, just aquells que l'havien d'evitar la fabriquen encara que sigui artificialment i amb males maneres.
 
Encara podria passar que en ZP, quan torni, ordeni que no es pacti amb esquerra (encara no hi han acords signats) i que acabem tenint un govern en minoria de la força més votada, que semblaria una situació més normal. Si això s'hagués de decidir a Madrid ja seria la repera...
Home jo ho veig des d'un altre àngle:
 
Convergència fa una campanya per sumar amb el PP, però no vol formar govern amb el PP sinó que ho vol per forçar a ZP a arraconar l'esquerra (En general) i pactar amb el PSOE el govern de Madrid amb en Duran i LLeida de Ministre. Amb en Mas com a President de la Generalitat i amb els Lobbies i grups econòmics controlant els dos governs, Política Ecològista, Protocols de Kyoto??? Ja,Ja
Política de construcció y habitatge, Ja, Ja. Financiació de Partits, en especial d'Unió, Ja, Ja. etc, etc, etc, ja, ja, ja  
 
La dreta ha perdut les eleccions: Ciu+PP+Ciutadans= 65
PSC+ERC+ICV=70
 
Tot el demés son martingales dels grups d'empresaris i poders fàctics que volen remenar les cireres, encara més del que ja ho fan. Per això, han intentat desvirtuar el sentit del resultat de les eleccions. Així podrien pressionar com si haguessin guanyat o hi hagues una majoria absoluta. No, si d'espavilats no se'n tornaran que ja ho son més que ningú. El que passa és que ells es tenen per superllestos i a sobre pensen que els altres son rucs i ademés uns desarrapats que els volen usurpar el poder que segons l'ordre natural de les coses els pertany per la G. de Deu
 
Aquests dies pels matins escolto 15 minuts la COPE i per tant, al Losantos i no hi ha lloc a dubtes. El Pedro J. es decantava obertament per demanar el vot per Ciu.
 
Ah una altra cosa, enguany han desaparegut totes les paperetes de les Falanges més o menys autèntiques, Perquè serà???
Potser han votat Ciutadans?????  
 
I el video clip penjat al diari Libertad Digital (Del Jimenez Losantos) on el Dramaturgo (sic) Boadella assegut sobre la tassa d'un WC s'eixuga el cul amb els fulls del Punt Diari, l'Avui, El Periodico, La Vanguardia.... Provant si son prou absorbents, donant mostres del respecte que sent per les opinions dels altres quan denuncia que no en tenen per la seva. Això darrer és per si encara hi ha algun dubte de les tendències d'aquests pretesos ciutadans que semblen més el que en castellà en diuen: "Tipejos Fascistoides"
Ara tenim en Salvador Milà defensant l'ajuntament d'Arenys d'Amunt i en Montilla atacant la consulta independentista. Per si fos poc defensa la manifestació falangista, en comptes de preguntar-se si la falange no hauria d'estar il·legalitzada com partits semblants ho estan a d'altres països europeus. I ERC aferrats a aquest govern que ells van propiciar. De Montilla i el PSOE es podia esperar, però ERC ha aconseguit d'estar al costat de la "caverna espanyola". Si tinguessin una mica de dignitat fa temps que haurien d'haver sortit del govern, ja que el van fer possible. Però s'hi aferren. Sort tenim de la "bona gent amb les mans netes" - quin fàstic.
Home, comprenc la teva indignació, jo també penso que ERC s'equivoca en formar part del govern. En el cas de l'ajuntament de Barcelona penso que ho han fet bé donat que els sociates i els palanganes de IC s'han quedat en minoria aferrats a la butaca com una lapa.
 
La qüestió és que una govern de CIU amb el PP, és en realitat l'alternativa, perquè pensar que CIU és sobiranista equival a creure en bruixes. Total que o votes a la gana o a les ganes de menjar. I si les coses es compliquessin de tal manera que l'abstenció arribés a un punt superior al 65%, mentre els referendums tipus Arenys de Munt se succeèixen al llarg de la geografia catalana, qui no et diu que pacten un invent similar al d'Euskadi entre el PSOE i el PP.
 
Em sembla que tenim el que és menys dolent, encara. Tot i que jo no he votat cap partit o coalició de les que he esmentat més amunt.
 
Per altra banda, veig que en els darrers 30 anys, la iniciativa i empenta típiques de Catalunya ha anat donant pas a un país de pixatinters; funcionaris públics i de les empreses privades (Bancs, Assegurances, Financeres, etc.). Això fa que: Molt cridar, però a l'hora de la veritat; Res de Res, és molt millor dedicar-se a fer el trepa, martiritzar els companys amb el Mobbyng i presumir de Tot terreny de tamany industrial, sense oblidar-se de les vacances passades a les quimbambes orientals, gairebé com a obligació social. Amb aquest personal no farem res.
 
L'altra cara de la moneda és que els botiguers son Pakistanis, els obrers en actiu i aturats, sudamericans, magribis, subsaharians, xinesos, etc.
 
La industria catalana ha deixat d'existir i està en mans de multinacionals extrangeres. És ilustratiu l'exemple de "La Maquinista Terrestre i Marítima" que ara és l'Alsthom de Santa Perpètua de Mogoda. Tecnologia catalana=0
 
El nivell cultural està sota mínims i un tal Jennings, assessor econòmic del govern alemany, en unes declaracions  a la Vanguardia va dir que tenim tres opcions: O tornar a l'escola, la cua de l'atur, o esperar una altra bombolla immobiliària.
 
I tot això s'ha gestat sense el Montilla, ni el Maragall, ni ERC. Altra cosa és que no puguin, vulguin o no sàpiguen ni tinguin cap alternativa. I els que proposen al president del Barça com a candidat a president de la Generalitat, que em perdonin, però només els falta anar vestits de "Pubilla". Demostren que no saben on volen anar.
 
El cas és que la Banca internacional, Inclosa l'espanyola i catalana, amb les caixes i tot, ha organitzat un sidral que ha fet trontollar el sistèma i la solució ha estat en salvar-los amb diner públic: Amb els diners de tots, els rics han de continuar essent cada cop més rics i els pobres; més pobres. De deixar de ser-ho: Res de Res.
 
De tota manera l'ampolla encara és mig plena (De moment).
 
Salutacions a tots.