inici   fotos esfèriques   teclats   bicicleta    
 CEST dissabte 13 de juliol 2024  
Un dia d'aquests hauré de desmuntar la webcam que mira cap el llac, perque cal urgentment fer obres a les golfes on està posada, ja que estan en un estat preocupant. Ja abans de les obres caldrà instal·lar el servidor, que ara és just a sota la webcam, en un lloc segur, protegit de pols, pedres i sotragades, i això provocarà la desconnexió prematura de la càmera. En aquest nou indret provisional no hi ha cap vista massa interessant (si és que no la poso mirant la grua durant les obres), i per tant ens haurem de comformar amb la segona webcam, instal·lada pensant una mica en aquesta situació i que també ofereix una vista prou interessant - aquesta està en un altre lloc i passa el senyal per ràdio. Quan acabin les obres, que poden durar un cert temps, es veurà quines webcams es podran posar, les perspectives per més i més interessants càmeres hi són. Mentrestant, paciència.
Yo personalment la trovare molt a faltar. Estic acostumat cada dia, lo primer que faig al conectar l'ordinador, mirar com esta el llac i el seu entorn.  
 
Si es pogues possar en un altre inderet i poguessim veura encara que fos una mica......
 
De totes manaeres, crec que tots ho entendrem.
 
Cordialment,
Veurem què es pot fer... en qualsevol cas a partir de finals d'estiu podrem comptar amb dues càmeres cap el llac, i alguna més cap a d'altres bandes. Mentrestant deixo l´última imatge aquí:
 
webcamaturada.jpg
Quote from casacota on 10.02.2006 a les 11:11:49 UTC:
Veurem què es pot fer... en qualsevol cas a partir de finals d'estiu podrem comptar amb dues càmeres cap el llac, i alguna més cap a d'altres bandes. Mentrestant deixo l´última imatge aquí:

webcamaturada.jpg

 
 
 
Me faltara mucho vuestra Webcam con vista al pantano. Tengo una casa de vacaciones en Áger al otro lado del Montsec y cada dia mira como esta el tiempo. He visitado San Martí una ves per ver donde esta el camera y me puedo imaginar que hay que ameliorar el techo arriba del camera.
 
Mucho exito con las obras.
 
Robert, Amsterdam
Exacte, ja ho has vist: està caient, i efectivament fa poc vam tenir un ensurt (el terra va cedir sota els peus). Era una situació insostenible en el sentit més exacte de la paraula!
És curiós adonar-se de com una petita càmera que ens mostra un paisatge, pot reunir a tanta gent, en qualsevol lloc del món, que tots els dies es traslladen virtualment per uns instants a aquest racó al que se senten units per la raó que sigui.  
 
Una vegada més, Pere, moltíssimes gràcies per fer-lo possible.  
 
I paciència per a sobreviure a les obres.  
 
 Wink
Bé, he pogut posar la webcam en un foradet entre la vegetació, es veu poc la vista, però més val això que res.!
 
imatge.cgi
D'això s'en diu treure els drapets al sol...
 
Ja s'anirà buscant possibilitats per tot. Fins i tot demanaré a la veïna si li podem podar els lladoners que quan tinguin fulles ho taparien tot.
 
Mentrestant, la roba pot funcionar com la cua de l'ase meteorològic.
roba_estesa.jpg
roba_estesa.jpg
El tinglado muntat per a mantenir el funcionament malgrat les obres és bastant curiós, ara tot està en un cotxe vell fora de servei:
 
el cotxe-servidor
doncs jo utilitzo la webcam per a mirar cap a Talarn, i la tinc com a pàgina d'inici de l'explorador.  és molt millor que veure l'estressat i narcissista paisatge barceloní de la meva finestra.
 
si vols pots posar-la en direcció a les obres de reforma i, com arquitecte, hi faré una ullada.
 
la trobarem a faltar molt.  pots fer una previsió del temps que deixarem de veure lo lago? (encara que dolgui saber-ho)
 
salut i eurus (abans peles) !
Lo primer, felicitat per la imaginació que ets capaç de desenvolupar.  
 
Realment esta lograt lo del cotxe-servidor.
 
Per altra banda, m'alegra molt saber que no soc el únic que mira el llac seempre que pot, i que puja per aquestes terres quan pot.  
 
I moltes gracies per fer lo imposible per mantindre la webcam enfocant el llac.
 
Salutacions cordials per a tots
 
 
Hola (sóc casacota, des d'un ordinador que no és meu).
 
En principi a finals d'agos s'haurien de poder recuperar les vistes al lago i demés, des de posicions millors que les que hi havien, i segurament amb més càmeres. Tot dependrà de com vagin les obres. Ja posaré una webcam per anar veient si treballen bé!
Tota aquesta acció del trasllat de la webcam l'havia fet en previsió del començament de les obres, que havien de coïncidir amb època d'exàmens, projectes de final de carrera, presentació de treballs a l'esmuc, i per tant vaig avançar l'operació a una època amb poca càrrega lectiva.
 
Però resulta que les obres s'han retardat (per motius tràgics d'un treballador de l'empresa encarregada - li desitgem ràpida i completa recuperació) i que començaran en plenes vacances d'estiu. Per això he posat de manera  provisional la càmera al seu lloc anterior, i fins que comencin, ara sí, les obres.
Bon dia a tots:
 
m'alegra veure lo lago novament desde la antiga perspectiva, encara que sigui de manera provisional.
 
Quan t'acostumes a veur'el desde un punt, costa acostomarse als canvis, pero dede aqui es veu millor.
 
Si  no passa res, espero estar per a
Ho sento, pero he tingun algun problema y m'ha tallat el missatge.
 
Anava dient que, si no passa res, el proper cap de setmana (3 de juny), espero pujar per aquestes terres.
 
Salutacions cordials,
Per cert, he afegit uns "scripts" (perl + javascript) que fa que es pugui veure en pseudo streaming. No sé si funciona bé des de fora, des de la xarxa de casa va perfecte, però és clar, no hi ha l'ADSL pel mig. Per a engegar-ho, cal prémer el botó que surt a sota.
cryTrobaré a faltar l'aranya que sortia en diferents llocs de la imatge segons el dia. Que se n'ha fet de la pobra aranya??
1967apr26jmja020cs.jpg
1967apr26jmja020cs.jpg
L'aranya encara hi és, i ara són fins i tot 3, però de tant en tant cal reposicionar la càmera al tros de la finestra no cobert per les teranyines. Clarament hi ha uns llocs preferencials que sempre hi van. Ara no es veu, però la més gran teranyina penja justament de la càmera, amb un ramal cap a la paret i l'altra cap el marc de la finestra, sembla mentida que no es vegi, la càmera sembla molt ben vigilada, les aranyes s'han engreixat molt els últims mesos!
SmileyEstic content de saber que l'aranya i els seus estan bé de salut. La foto del tren és a la Puebla de Hijar l'any 67 i la vaig penjar aquí per error. La que volia penjar, és aquesta:
38590024.jpg
38590024.jpg