inici   index   meteoclimatic.atmos.cat   hostalets   esmuc   fotos esfèriques   teclats   malanquilla   campanes   bicicleta   colomina   voltforum    
 CEST dilluns 25 de setembre 2023  
Ahir va morir a l'edat de 88 anys el P. Ireneu Segarra, director durant més de quatre dècades de l'Escolania de Montserrat. Pedagog i compositor, ha estat una figura molt important en la vida musical catalana. Molts músics catalans es formaren en l'Escolania durant el temps que la va dirigir.
 
Catalunya, i en particular els qui tinguérem l'oportunitat d'estudiar o treballar amb ell agraïrem sempre que haguem pogut compartir part de la seva activitat musical tan intensa.
Vull afegir la meva ahesió a aquest comunicat. El P. Ireneu sempre fou un home assequible i amb una capacitat de treball enorme. La seva senzillesa dels darrers temps -tan marcats per la malaltia que se´l menjava i que ell portava sense adonar-se´n- va esdevenir modèlica per a mi.
Fins i tot en les seves mortalles donava ahir una sensació de pau i de feina ben feta...
Les persones que l´hem tractat ja vèiem que tenia una forta devallada de salut, però poc pensàvem que tot anés tant de pressa...
Reposi en pau!


Connexió Wicat - l'Internet del Pallars