Please wait while this page is loading...

low energy server powered by photovoltaics - please be patient.


benvingut, convidat. sisplau entra
  :
casacota.cat utilitza cookies (avís legal)
  inici últims missatges cercaajudaentrar  
 
pàgines: 1
Maquina energia lliure Steorn (Read 7855 times)
Roger Layola
moderador global

desconnectatPosts: 2144
Barcelona
gènere: male
Maquina energia lliure Steorn
28.12.2009 a les 17:02:17
 

font: e-mail anònim
traducció automatitzada

Quote:
Fa poc, l'empresa dublinesa Steorn, va anunciar en una roda de premsa, que havien llançat al mercat el primer aparell overunity d'energia lliure, és a dir, el primer aparell comercial que genera energia "del no-res". Aquest fet absolutament històric, requereix alguns aclariments.

La física ens diu que l'energia no es crea ni es destrueix, sinó que es transforma. Fins aquí tothom hi està d'acord. Però segons la física oficial, i que quedi clar que he dit la física oficial, tota transformació de l'energia, per exemple passar d'energia magnètica a elèctrica, implica una pèrdua, una mica en el que tots tornem a estar d'acord, de manera que el resultat final, és que no pot existir un sistema que extragueu més energia de la que inverteix, alguna cosa en el que aquí si, no tots estem d'acord. La física oficial insisteix i persisteix a negar que en el buit hi ha grans quantitats d'energia atrapada, anomenada energia radiant, fins al punt que si s'ajuntés tota l'energia i tota la matèria dels milers de milions de milions d'estrelles que es creu que hi ha al univers, aquesta no podria igualar l'energia del buit atrapada en un centímetre cúbic d'espai. Aquesta idea és secundada per diversos premis Nobel de física, sense que en els llibres de totes les Universitats del Món, s'hagi canviat una sola coma. A contracor, i per por a fer el ridícul més espantós de la història de la ciència, cosa que faran, sens dubte, quan en el seu moment això s'accepti (com passa amb els OVNIs, els veritables constructors de les piràmides, el guariment del càncer i la sida ...), estan començant a admetre però camuflats amb noms estranys, com energia del punt zero (mecànica quàntica), energia fosca (cosmologia), etc ... El principi és simple, tot electró lliure és una situació fora de l'equilibri, i aquest, tendirà a moure's per restaurar aquest equilibri. En el moment en que això comença a passar, com la corrent elèctrica que rebem de la companyia elèctrica, no es pot produir una situació de overunity, és a dir el rendiment és inferior a 1. No obstant això, durant l'instant inicial en el qual un electró aquesta lliure i quiet, es produeix un pic de pur potencial electrostàtic sense intensitat elèctrica (sense ampers), és a dir, energia en forma de camp elèctric pur (no magnètic) sense moviment de electrons. Paradoxalment i encara que sembli mentida el que vaig a dir ara, tot enginyer elèctric se li ensenya a la Universitat, a eliminar aquests pics que surten quan es connecten les dinamos, posant potents díodes en inversa, matant aquesta situació fora de l'equilibri que obre la finestra del buit, i que extreu per això de la mateixa, enormes quantitats d'energia, i les sorprenents implicacions que aquest fet suposa i que donarien per a una ciència amb nou nom (estem parlant de antigravedad, energia lliure, curació de malalties ...) .

La primera impressió que vaig tenir amb aquesta demostració d'aquesta empresa no va ser del tot bona. Ja em coneixeu que sóc extremadament escèptic per a aquestes coses. Sembla un motor Bedini de 4 pols, i per als que portem temps investigant aquests temes, se sap que aquest és un motor que dóna molt poc rendiment. No obstant això, després d'analitzar detingudament estic començant a canviar la meva opinió. De sobres és sabut, per als que investiguem l'energia lliure, que hi ha aparells que donen moltíssim més que el que veureu en aquest live show, i que aquesta gent no han inventat res que no pogueu trobar si us poseu a investigar amb molta paciència per vostre compte. Sense anar més lluny, el d'Honori Perez Picasso, que vam veure amb els nostres propis ulls a Múrcia, donava molt més que aquest. Tot i que aquest sistema en el qual vivim, ha fet tot el possible per impedir que un enginyer mostri un aparell així al món, si no és un frau el que diuen, seria un moment històric. Tot i això, la poderosa maquinària de la premsa ja ha actuat picant l'invent i tractant de frau, sent aquest, el millor dels millors principis que una història així pot tenir (recordeu de Galileu, Miquel Servet ...). I dic podria, perquè no ens enganyem, pot ser un frau. Però de no ser-ho, no tinc cap dubte que ells saben tot això, i fan bé, començant per aquest prototip tan aparentment inofensiu.

Podeu veure aquest invent a; http://www.steorn.com/

El live Show aquesta tancat del 24 de desembre fins al 5 de gener, i es pot veure a les pestanyes 1,2,3 live show així com altres vídeos.

L'invent serà alliberat per a investigadors el proper 1 de febrer. Podeu veure la info aquí. http://www.steorn.com/skdb/

Per als que aquest tema us hagi picat curiositat, us recomano aquesta conferència de Nassim Haramein que podeu veure aquí. De tot el que s'ha dit fins ara, aquest autodidacte científic, amb una vida molt curiosa, ha estat és dels que més ha sabut comunicar totes aquestes idees al gran públic.

També comentar-vos que pel fet que els vols siguin avui tan barats, servidor, A., G. (el nostre amic que va venir el 11/11) i L., un altre bon amic que s'ha unit a aquesta causa absolutament clau, estem estudiant la possibilitat d'anar a passar el finde del 15 o 23 de gener a Dublin. Els vols de Ryanair que surten de Girona, només costen 47 euros i / v. Si algú volgués apuntar seria meravellós assistir conjuntament tots a un moment tan històric com aquest.

Espero que en aquest 2010 en el qual entrem, aquest secret sigui per fi revelat, ja que d'ell, depèn la desaparició definitiva de pràcticament totes les guerres del món, així com les injustícies i la fam, i el naixement d'un home més lliure i en més sintonia amb aquesta part del Cosmos en què vivim.

Els ho devem a Gaia.

PD; Igual que linux, sentia lliure de tornar a enviar aquest oferiment a qui us sembli més oportú.

PD2; M'agradaria insistir que cal ser prudents, perquè no seria estrany que tot fos una estafa.
tornar a dalt
 
 

Deal with reality or reality will deal with you.
veure perfil | web | MSN   IP Logged
rocafort
participant

desconnectatPosts: 96

Re: Maquina energia lliure Steorn
Reply #1 - 31.12.2009 a les 18:44:19
 
A veure no se si es una inocentada o que  Wink( ho dic pel dia del post)

Però es veritat això de la energia forca i altres que fan que el fet de tranformar d'una enrgia a un altre hi hgui una perdua de rendiment i per tant sempre es perd, teoricament es podria fer al revés la fisica oficial no ho nega, però hi ha un problema molt gran es que hi ha una cosa que es diu entropia que es una com mesura del ordre, i la tendencia del tot l'univers es anar al desordre, quan cremem alcohol pasem d'una "contrectració total d'energia química força ordenada·(alcohol) a calor (forma d'energia totalment desordenada) i aigua i co2 (energia química menys ordenada que l'alcohol)

El problema es que passar del desordenat al ordenat sempre es necessita energia, sino prova a casa veuras que fàcil es desordenar-la i que dificil es ordenar-la oi Wink Grin

De fet se que hi han maquínes que treuen energia de la calor ara com mes calent es la font mes rendiment, en canvi com mes freda es menys però es pot treure eneria de partir de 20 graus C però el rendiment es molt baix i això funciones seria fàcil treure energia del terra que sempre està calenta entre 20 a 40 ºC a una certa profunditat. i per tant no cal inventar-se hístories de rares.
tornar a dalt
 
 
veure perfil   IP Logged
pcurrius
Guest
Re: Maquina energia lliure Steorn
Reply #2 - 01.04.2011 a les 18:07:35
 
Si començem mirem i entenem com funcionen les neveres per exemple podrem entendre el principi de "l'energia lliure". Qualsevol màquina obligatoriament ha de tenir un rendiment menor que u, però qui ha dit que no pugui extreure més energia de la que li entra? Fixeu-vos amb les plaques solars, les bombes de calors, els imans, el vent i un gran potencial com és el buit.

Salutacions
tornar a dalt
 
 
  IP Logged
rocafort
participant

desconnectatPosts: 96

Re: Maquina energia lliure Steorn
Reply #3 - 08.04.2011 a les 11:58:16
 
Quote:
Si començem mirem i entenem com funcionen les neveres per exemple podrem entendre el principi de "l'energia lliure". Qualsevol màquina obligatoriament ha de tenir un rendiment menor que u, però qui ha dit que no pugui extreure més energia de la que li entra? Fixeu-vos amb les plaques solars, les bombes de calors, els imans, el vent i un gran potencial com és el buit.

Salutacions

Les neveres son consumidores d'energia ja que si tu fas una prova de deixar en habitació totalment aillada termicament la temperatura augmenta encara que sembli que fa fred i calor i es veritat peró acaba fent molt mes calor que fred, quan teoricament es una màquina pensada per fer fred.

Les plaques solar extreuen energia del sistema, del sol

NO ES POT TREURE ENERGIA DEL NO RES!!!!

un altre cosa es que tinguis un medi amb una certa energia i la puguis extreure energia que pot ser util, aixó es el que fan les bombes de calor que amb una determinada potencia si pot aproficar la calor del terra pot multiplicar la potencia tranquilament per 4 o 5 , malgrat tot necessites energia per poder fer cosses.tornar a dalt
 
 
veure perfil   IP Logged
Roger Layola
moderador global

desconnectatPosts: 2144
Barcelona
gènere: male
Re: Maquina energia lliure Steorn
Reply #4 - 11.04.2011 a les 21:41:08
 
No seria gaire descabellat pensar en fluxos còsmics de naturalesa encara no descoberta, que podrien ser responsables de generar els camps magnètics permanents, i de la interacció amb aquests es podria extreure energia!!
...
M'explicaré:

1- imagineu-vos una persona medieval davant la electricitat. Ara imagineu-vos un home del segle XXI davant d'aquests fluxos còsmics. És una comparació d'ignorància força equitativa.

2- Per molt ben documentats que estiguin els efectes dels camps magnètics, tant els permanents com els generats per electroimants, ningú ha estat capaç d'explicar la verdadera naturalesa d'aquests camps. En un electroimant llances energia per a fer un camp magnètic. En una pedra magnetita el camp magnètic es permanent... que el genera? d'on surt la energia per a fer aquest cap potencial permanent, que equivaldria a milions de kw elèctrics al llarg de 100 anys per a ser generat amb electroimants??

En essència, el que vull dir es que el coneixement de la ciència del segle XXI no es cap "panacea", ans el contrari, queden moltes coses per a descobrir! Cal tenir la ment oberta i no tancar-nos en banda.
tornar a dalt
 
 

Deal with reality or reality will deal with you.
veure perfil | web | MSN   IP Logged
pàgines: 1

Δ Aquest lloc web fa servir galetes. Si continues navegant n'acceptes l'ús. Δ