benvingut, convidat. sisplau entra
  :
casacota.cat utilitza cookies (avís legal)
  inici últims missatges cercaajudaentrar  
 
pàgines: 1 2 
Phebus internacional (Read 13659 times)
pc
csct

desconnectatPosts: 49

Re: Phebus internacional
Reply #10 - 24.03.2008 a les 05:02:02
 
Quote:
Crec que la despesa energètica del ral·li està sobradament justificada en quan a divulgació. Aquest pas que porta als vehicles elèctrics després portarà al teu. És una maduració que ha de fer la societat, és un procés que ha d'arrelar progressivament, i el ralli és una part del procés, per això crec que val la pena participar-hi.


No hi estic d'acord. Crec que el que cal no és promocionar vehicles elèctrics: cal que els ginys amb motors desapareguin. Havia funcionat durant moltes desenes de milers d'anys, i ara no ens podem imaginar que una vida sense això sigui impossible. Som tan imbècils i creguts!

Estic convençut que el vehicle elèctric individual seria una altra equivocació. Que no n'hem tingut ja prou?
tornar a dalt
 
 

veure perfil | web   IP Logged
Roger_Layola

Re: Phebus internacional
Reply #11 - 24.03.2008 a les 13:08:40
 

hola!
Un posicionament tan negatiu necessita un xic d'esperança. Pròximament publicaré un post especial... estats units està prou lluny com per a que no enviï sicaris?? serà millor no posar cap paralula clau en el post....
tornar a dalt
 
 
  IP Logged
pc
csct

desconnectatPosts: 49

Re: Phebus internacional
Reply #12 - 24.03.2008 a les 19:12:43
 
[noindex]A partir d'aquí pots posar en aquest fil les paraules claus que vulguis, tinc un sistema per a evitar que els cercadors indexin certs fils o en segueixin els enllaços, i així he marcat aquest. Endavant.
tornar a dalt
 
 

veure perfil | web   IP Logged
Roger_Layola

generadors fuelless
Reply #13 - 25.03.2008 a les 11:00:56
 
hola pere!
merces per les molesties, tot i que els meus recels probablement són injustificats.

Sempre hem assumit el que ens han ensenyat des de petits, que l'energia ni es crea ni es destrueix, i que ha de venir del sol, del petroli, de la Geotermia, nuclear etc...
Plantejar a algú del segle 21 que existeixen principis físics encara no descoberts que permeten tenir energia gratis perpetua es com plantejar que la terra és esferica a un personantge del medievo. I si els comences a parlar de la electricitat, aquest medievo et durà rapidament a l'inquisició per a que et llencin a les flames per heretge....

Però que passaria si, malgrata semblar-nos un timo, un enganyabobos, uns discursos mal encadellat sense cap sentit ni principi físic, transgredint aquelles mítiques normes que ens han omplert el cap que són intransgredibles, funciona??
Que passaria  si gent a través de l'experiencia i de diferent manera a per tot el món, aproximant-se de maneres diferents ensamblen enginys que funcionen, tot i que no tenen ni la mes remota idea de perquè funcionen?

No valdria la pena acceptar que podria ser remotament possible que poguessin funcionar? I no valdria la pena construir-ne un per verificar-ho personalment?
es per això que he decidit obrir un post nou on penajré instruccions relacionades sobre com començar a plantejar enginys anomenats "overunit" "fuelless", entre altres.

Aqui es pot tenir una relació d'laguns que s'han atrevit a publicar alguna cosa...

http://peswiki.com/index.php/Directory:Electromagnetic

interessant http://akoil.ru/en/products/psonair/

Sembla que algun idiota incosncient els ha intentat comercialitzar.... A veure quan triguen a pelar-lo......
inicio un nou post amb els planols cutres i poc entenedors que he pescat. Pot èsser que aquest en cocntret no funcioni, pero.....
Mon germà n'esta cercant més...
tornar a dalt
 
 
  IP Logged
pàgines: 1 2 

Δ Aquest lloc web fa servir galetes. Si continues navegant n'acceptes l'ús. Δ