inici   index   meteoclimatic.atmos.cat   hostalets   esmuc   fotos esfèriques   teclats   malanquilla   campanes   bicicleta   colomina   voltforum    
 CEST dimarts 26 de setembre 2023  
Jo mateix m'hi perdia. La cosa havia anat creixent com algunes urbanitzacions al nostre país, i calia una reordenació per a saber on són les coses i quines funcionalitats hi han en cada cas.
 
Ara ho he separat en fòrums oberts (blaus en el menú de l'esquerra), seccions per a publicacions (s'hi pot entrar, llegir i descarregar però no escriure, en el menú en color verd) i les seccions reservades (a grups d'usuaris específics, color vermell en el menú).
 
També, i per a alleugerir el pes de la pàgina i no carregar massa la pantalla, segons el nom d'usuari amb què s'entri algunes seccions ja ni es veuen per a simplificar la navegació.
 
Segur que m'he oblidat moltes coses. Per molt que intenti entrar mentalitzant-me de ser un tipus d'usuari concret, és impossible de veure les coses com són, ho tinc massa vist.
 
Per això demano a tothom que vegi una cosa poc clara o que tingui idees al respecte, que les digui aquí mateix, intentaré millorar-ho - gràcies!


Connexió Wicat - l'Internet del Pallars