inici   fotos esfèriques   teclats   bicicleta    
 CEST dissabte 22 de juny 2024  
Ahir va passar un fenomen ben conegut: va ploure molt a prop de Sant Martí, a Hortoneda, la Pobla, fins i tot al cementiri del poble, però aquí, no. Sembla com si la terrassa on està el poble fes por als núvols.
Benvingut de nou a atmos.cat - atmos.cat! Com sempre, una mica de tot...
 
Les Davis no són cutres! Baratetes n'hi han de Oregon scientific i la més barata, i aquesta sí que és cutreta, és La Crosse WS 2305, la que tinc jo. Amb una mica de manetes i paciència es pot aconseguir però que funcioni bastant bé, si estàs disposat a canviar-li els cables i alguna coseta més. Al fòrum de www.meteoclimatic.com trobaràs tot tipus d'informacions. Això sí, t'aconsello de buscar per internet o a Andorra, pq els presu aquí són una mica passats de rosca (i per això la gent es busca la vida)
8 litres en uns cinc minuts, a quarts de dues de la matinada, intensos i bonics. Amb els plujims de la tarda i el vespre 11 litres avui en total, més de la meitat del que ha caigut en tot el mes.
Sovint plou a tot arreu menys aquí. Aquesta nit és a l'inrevés, mentre cap de les estacions de www.meteoclimatic.com dóna pluja, la de Sant Martí sí - una "foto" per enmarcar!
pluja_Sant_marti.jpg
pluja_Sant_marti.jpg