Please wait while this page is loading...

low energy server powered by photovoltaics - please be patient.


benvingut, convidat. sisplau entra
  :
casacota.cat utilitza cookies (avís legal)
  inici últims missatges cercaajudaentrar  
 
pàgines: 1
"the Guardian" destapa escàndol. (Read 2719 times)
Roger Layola
moderador global

desconnectatPosts: 2144
Barcelona
gènere: male
"the Guardian" destapa escàndol.
10.11.2009 a les 23:32:02
 
El diari "The guardian" acaba de destapar a la llum un escàndol que molts ja intuïen: La manipulació de les estimacions  de les reserves energètiques que queden al món. L'agencia manipuladora es la IEA, presa com a referent per molts països alhora de gestionar les seves estratègies energètiques...  


http://www.guardian.co.uk/environment/2009/nov/09/peak-oil-international-energy-....

Els següents escrits són una traducció automatitzada del anglés. perdoneu si hi trobeu a faltar certa coherència.

  Quote:
El món està molt més a prop de quedar-se sense petroli del  que les estimacions oficials volen admetre, segons un informant de l'Agència Internacional de l'Energia (IEA). Afirma que ha estat amagant deliberadament una possible sensació d'escassetat imminent, per por a provocar compres massives impulsades pel pànic.


L'article toca diversos punts calents, inclosa la fervorosa insistència per part dels EUA a evitar qualsevol sensació de possible escassetat energètica, i que en el nou informe de 2009 de la IEA,  donat a conèixer avui, les seves noves previsions encara son manipulades i distorsionades.

    Quote:
El funcionari afirma que els EUA han tingut un paper influent per fomentar que l'agència de vigilància subestimi sistemàticament la baixada de rendiment dels camps petroliers existents, alhora  que exagera les possibilitats de trobar noves reserves.

    Les acusacions plantegen seriosos dubtes sobre l'exactitud de l'última edició del World Energy Outlook  de la IEA que s'acaba de publicar - que és utilitzat pels governs britànic i de molts altres per ajudar a orientar la seva política energètica en general i les polítiques de canvi climàtic.


Un es pregunta si les pressions similars es posen als EUA en la Administració d'Informació Energètica. L'article també parla de la possibilitat pausible de que ja  som " a la zona de" peak oil ":

    Quote:
Una segona font d'alt rang de l'AIE, que ha abandonat l'agencia, però també es nega a donar el seu nom, va dir que una llei que impera en l'organització es mantindre contents als nord-americans,  manipulant les xifres, amagant la realitat, malgrat que no hi ha tant petroli en el món tal com havia estat admès. "Hem entrat a la zona del" pic del petroli '. Crec que la situació és realment dolenta ", va afegir.


A dia d'avui,  l'IEA ha donat a conèixer el seu nou World Energy Outlook 2009. El personal d'Oil Drum (http://www.theoildrum.com) ressaltarà les possibles noves incoherències en els pròxims dies i setmanes. Els números enguany són menys optimistes, però continuen sent inusitadament exagerats...

http://www.iea.org/
tornar a dalt
 

home.jpg

Deal with reality or reality will deal with you.
veure perfil | web | MSN   IP Logged
pàgines: 1

Δ Aquest lloc web fa servir galetes. Si continues navegant n'acceptes l'ús. Δ