Please wait while this page is loading...

low energy server powered by photovoltaics - please be patient.


benvingut, convidat. sisplau entra
  :
casacota.cat utilitza cookies (avís legal)
  inici últims missatges cercaajudaentrar  
 
pàgines: 1
històric: 1980 briggs and stratton hybrid concept (Read 5269 times)
Roger Layola
moderador global

desconnectatPosts: 2144
Barcelona
gènere: male
històric: 1980 briggs and stratton hybrid concept
25.04.2009 a les 11:09:08
 
1.980 Briggs & Stratton Concept Car
Basat en traducció automatitzada.

La simple idea darrere d’aquest  concept car híbrid era essencialment el següent: Si dos caps pensen millor que un, per què no fer un cotxe amb dues fonts energètiques inependents?
Aquestcas  únic  uneix el millor d'ambdós mons: de gasolina i elèctric. El  híbrid va ser ideat el 1980 per Briggs & Stratton, el prolífic constructor dels  famosos motors petits per a tot, des de rentadores fins talladores de gespa.

El prototip tenia un cos de fibra de vidre per compensar el pes de les 12 bateries de plom muntades sobre l'eix del darrere.
E Briggs & Stratton concept car híbrid no era un convcepte completament nou. L'energia elèctrica havia florit en els primers anys de l’automoció del 1900. Cap a 1910  el motor de combustió interna, que era sorollós i emet gasos tòxics, es va imposar per la millor proporció pes potència enfront  qualsevol bateria de plom de l’època

El motor de combustió interna també va guanyar per ser més "versàtil" i fins el moment més adequat per als automòbils. L’Electricitat no estava gaire estesa i  havia  de ser generada pels propietaris, l'Amèrica electrificada del tombant de segle 20 es limitava a les zones urbanes,  l'electrificació rural generalitzada encara era alguns anys lluny.
No obstant això, diverses empreses combinen la propulsió elèctrica i de gasolina en un vehicle. Krieger, a França, per exemple, es va construir un sedan el 1904 impulsat per un motor de tracció elèctrica que feia servir el sistema de combustió interna com a  un petit generador per recarregar les bateries.

El 1917 va arribar el anomenat Woods Dual Power Coupe, un disseny americà amb la primera unitat del món veritable híbrid (un motor elèctric i motor de quatre cilindres de gasolina Continental).

No obstant això, aquests i altres esforços es van quedar sense sortida comercial per les limitacions tècniques de l'època, a més d'una font aparentment inesgotable i barata i assequible:  la gasolina.

A la dècada de 1960, però, els automòbils s'havien multiplicat molt més enllà del que ningú podria haver imaginat en els vells temps, creant una enorme contaminació de l'aire a les metròpolis  de Los Angeles ,  Tòquio.... Renovant el interès en l'energia elèctrica, que havia estat relegada en els últims anys a coses tals com carros de golf i els petits camions de distribució urbana.

Un major impuls va arribar amb la primera crisi de la "energia" de 1973-1974, que va mostrar que els nord-americans que els subministraments de combustibles fòssils del món podien ser limitats, després de tot
.
Amb això, Washington va intensificar els seus esforços per fomentar el desenvolupament de pràctiques alternatives d'energia per als automòbils, que atorga premis per estimular la gestació de millors bateries per a una nova generació de vehicles elèctrics,  motors que poden funcionar amb combustibles diferents de la gasolina, i l'exploració de combinacions de diferents sistemes híbrids.

A mitjans de la dècada de 1970, el disseny híbrid va aparèixer com el més tècnicament idoni i cost-efectiu per reduir el consum dels cotxes. El Departament d'Energia va provar tot tipus de propostes.

Chrysler i General Electric, per exemple, es van unir en un projecte de $ 9 milions que va culminar el 1980 un altre prototip anomenat ETV-1. Amb un aspecte convencional de quatre portes Hatch-back, un motor de benzina de 80 cavalls de força de quatre cilindres,  i un elèctric de 40 cavalls  que podien utilitzar-se junts o per separat. El motor funcionava amb 10  bateries d'automòbils que poden ser recarregades pel motor de benzina, al frenar, o per una simple connexió a un endolls de paret. (era un plu-in!)

Briggs & Stratton va posar això en l'acte pel desenvolupament de l'auto concepte híbrid en 1980. El 1980 Briggs & Stratton era un concepte híbrid de desenvolupament amb relativament baix cost. El cost de 250.000 dòlars va ser similar al que va costar a altres fabricants a crear cotxes de concepte híbrid.  Però el 0 Briggs & Stratton concept car  va incorporat algunes novetats: El seu motor de benzina, per exemple, era un petit motor bicilíndric refrigerat per aire de 18 cavalls, que acabava de comercialitzar.

Per  estalvi de temps i diners amb el prototip, el xassís es va seleccionar una plataforma de sis rodes d'una camioneta petita fabricada a Quebec, Canadà.. El joc extra de les rodes del darrere es necessiten per ajudar a suportar el pes extre de les bateries.

Els motors estaven separats amb un embragatge automàtic,  per ser utilitzat sol o en tàndem (seleccionat per un simple comandament a bord). La tracció es derivava a través d'una caixa convencional de quatre velocitats manual d'un Ford Pinto, que també va donar eix de tracció, rack de columna i els aparells de govern del pinyó, i de la direcció.

El disseny va ser confiada a Kip Stevens, fill de Milwaukee famós dissenyador Brooks Stevens, de la fama Excalibur. El resultat va ser fet amb estil tot i la incomoditat inherent de portar sis  rodes.
Prenent el parabrisa i el quadre de comandament d'un Volkswagen, Kip elaborà un cupè esportiu amb porta del darrere,  uns interiors contemporanis, ordinador de viatge, Hi va haver també un seient del darrere, entapissats per a que coincidir amb els frontals, tot i que les rodes i la bateria el limitaven l’espai.

Per ajudar a compensar la massa de les bateries, Stevens va fer el cos en  fibra de vidre ignífuga. Per la mateixa raó, els panells interiors eren de Alucobond fort laminat, i tots els "vidres" excepte  el parabrisa va ser realment plàstic DuPont SAR (super-resistent a l'abrasió)

Pes del conjunt va acabar en unes raonables 3.200 lliures, i Stevens  va minimitzar la pesadesa visual en acabar en el terç inferior del cos  en negre i la resta en groc brillant.
Però, ¿podria funcionar?  Circularia amb prou rapidesa??
Per als pocs que van tenir l'oportunitat de conduir,  la sensació vaunes prestacions minses.
La velocitat màxima observada va ser només de 80 km / h amb elèctric o benzina, 115 km/h combinat. Acceleració va ser molt tèbia: 0-70 Km/h va prendre més d'un minut sobre el motor de benzina, 36,4 segons amb el motor elèctric i 21,9 segons en manera híbrid,amb una economia de 85 MPG  En mode elèctric pur podia fer uns  50 km. El B & S Hybrid va ser concebut com vehicle urbà que costaria cèntims de fer servir i no contaminaria l'ambient.

Això va ser només un experiment nascut dels temors que la gasolina seria molt més escassa i costósa - si no avui, serià demà (de fent, es el que passarà al 2010). No és que Briggs & Stratton tingut intenció d'entrar en el negoci d'automòbils, sinó barallar la possibilitat de revendre la seva tecnologia a altres automotores...


tornar a dalt
 

1980-briggs-and-stratton-hybrid-concept-car-1.jpg

Deal with reality or reality will deal with you.
veure perfil | web | MSN   IP Logged
Roger Layola
moderador global

desconnectatPosts: 2144
Barcelona
gènere: male
Re: històric: 1980 briggs and stratton hybrid concept
Reply #1 - 25.04.2009 a les 11:10:13
 
Aquí amb un Detroit electric de principis de segle.. una comparació força divertida..
tornar a dalt
 

1980-briggs-and-stratton-hybrid-concept-car-3.jpg

Deal with reality or reality will deal with you.
veure perfil | web | MSN   IP Logged
Roger Layola
moderador global

desconnectatPosts: 2144
Barcelona
gènere: male
Re: històric: 1980 briggs and stratton hybrid concept
Reply #2 - 25.04.2009 a les 11:12:35
 
El doble tren posterior és per a suportar el gran pes de les bateries..
tornar a dalt
 

1980-briggs-and-stratton-hybrid-concept-car-2.jpg

Deal with reality or reality will deal with you.
veure perfil | web | MSN   IP Logged
Roger Layola
moderador global

desconnectatPosts: 2144
Barcelona
gènere: male
Re: històric: 1980 briggs and stratton hybrid concept
Reply #3 - 25.04.2009 a les 11:17:51
 
I l'esquema....
El interes d'aquesta marca amb els vehicles elèctrics culminaria amb l'ETEk, un motor elèctric sota llicència LEMCO que ostentava la millor relació qualitat preu... Malgrat ésser un exit absolut de vendes, B&S va discontinuar la produció del motor. Afortunadament els treballadors de la fàbrica van constituir una nova empresa per continuar fent-lo, sota el nom d'Etek-RT
tornar a dalt
 

1980-briggs-and-stratton-hybrid-concept-car-5.jpg

Deal with reality or reality will deal with you.
veure perfil | web | MSN   IP Logged
pàgines: 1

Δ Aquest lloc web fa servir galetes. Si continues navegant n'acceptes l'ús. Δ