benvingut, convidat. sisplau entra
  :
casacota.cat utilitza cookies (avís legal)
  inici últims missatges cercaajudaentrar  
 
pàgines: 1
històric: 1973 battery box (Read 3588 times)
Roger Layola
moderador global

desconnectatPosts: 2144
Barcelona
gènere: male
històric: 1973 battery box
20.03.2009 a les 01:19:31
 

Quote:
973 Battery Box
MODEL:      Experimental      Electric Streamliner
BUILT BY:      Roger Hedlund Sunnyvale, California
BODY BY:      Jack Hagemann
PRICE:      $7,000
ENGINE:      Electric, General Electric 236 VT., 25 H.P.


El  Battery Box és un cotxe construït a casa semi-streamlined (aerodidàmic) creat amb el propòsit d'atacar el rècord mundial de velocitat per als vehicles elèctrics. Utilitzant l'última tecnologia tant en motor / combinacions de la bateria i el disseny de vehicles, Roger Hedlund de Sunnyvale, Califòrnia, va aconseguir el seu objectiu el 1974 en les proves de velocitat de Bonneville Nacional. La velocitat mitjna del cotxe en l'anada i tornada d'una milla va ser 174.918 mph. (quasi 300 km/h)

El xàssis de l'automòbil és una estructura de tubs soldats d'acer, anomenada malla espaial. No s'utilitza suspensió a l'eix davanter, és  estructura tubular que s'uneix fermament al xàssis. Direcció és per pinyó i cremallera. L'eix del darrere també està muntada de manera rígida, però porta coixinets reforçats de competició. Xassís i eixos són tubs d'acer "Moly chrome". Un motor de 25 CV General Motor, del tipus utilitzat en muntacàrregues, es troba sota el seient semi-reclinat del conductor. El cotxe va ser dissenyat per a utilitzar 32 bateries de 12 volts, connectades en sèrie, però el llarg registre es va realitzar amb 28 bateries. Això encara va donar lloc a 336 volts disponibles per encendre el motor, que va ser refredat per un ventilador d'un calefactor de l'automòbil impulsant aire fresc a través de la carcassa del motor.
tornar a dalt
 

1973_battery_box.jpg

Deal with reality or reality will deal with you.
veure perfil | web | MSN   IP Logged
Roger Layola
moderador global

desconnectatPosts: 2144
Barcelona
gènere: male
Re: històric: 1973 battery box
Reply #1 - 20.03.2009 a les 01:24:03
 
Hi ha una associació de vehicles  elèctrics enfocats a les competicions "dragrace", la Nedra. En aquesta pàgina seva es poden veure el selecte grup de "vehicles elèctrics que han trencat la barrera de les 100 milles per hora en un quart de milla...

Quote:


El battery box va ser el primer d'ells.. i sorpresa!! A la ultima entrada hi surt un vehicle de fabricació en sèrie!! El tesla!!
tornar a dalt
 

battery_box_467.jpg

Deal with reality or reality will deal with you.
veure perfil | web | MSN   IP Logged
pàgines: 1

Δ Aquest lloc web fa servir galetes. Si continues navegant n'acceptes l'ús. Δ