benvingut, convidat. sisplau entra
  :
casacota.cat utilitza cookies (avís legal)
  inici últims missatges cercaajudaentrar  
 
pàgines: 1
Actualitat:Crisi 2010... recuperació en V?U? o L? (Read 2369 times)
Roger Layola
moderador global

desconnectatPosts: 2144
Barcelona
gènere: male
Actualitat:Crisi 2010... recuperació en V?U? o L?
10.01.2009 a les 13:40:55
 
Ferran Claudin escriu un interessant article a la web de "crisi energètica"...
A molta gent li ha agafat per sorpresa la actual crisi, i esperen cegament que tard o d'hora hi haurà un ràpid canvi de tendència... Viuen enganyats? Segur que podrem assolir novament els nivells del 2006?
Hi haurà una recuperació en forma de V (baixada i recuperació abrupte? en formà de U (més suau)? O bé evolucionarem cap un esquema de L, on no hi ha recuperació....?

http://www.crisisenergetica.org/article.php?story=20090108210326278

Reprodueixo un fragment:
Quote:
Es decir: el pensar en una V (derrumbe-recuperación hacia el mismo nivel), o una U (derrumbe.estancamiento-recuperación al mismo nivel o no...), puede conllevar perder tiempo y recursos que se podrían invertir en disminuir la fuerte contracción que se va a producir (si su modelo es el correcto). Si se piensa en una L, la evolución es bastante diferente: pasamos de un nivel energético y de recursos alto a uno menor, con TODO (disminución de recursos, disminución de alimentos, disminución de población, luchas por los recursos... etc, etc, etc...) lo que ello comporta.

Desde el punto de vista de la geologia, la L es la opción - a medio/largo plazo - más evidente. Y en este caso, dado que es una cuestión de disminución de recursos en general - no sólo energéticos - tan sólo parece posible una solución... INSISTO EN ELLA: DECRECER (más, mucho más los ricos que los pobres...).
tornar a dalt
 

Cartel_Pepa_portada.jpg

Deal with reality or reality will deal with you.
veure perfil | web | MSN   IP Logged
pàgines: 1

Δ Aquest lloc web fa servir galetes. Si continues navegant n'acceptes l'ús. Δ