fòrum de vehicles elèctrics
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl
esdeveniments >> convocatòries volttour >> Participa al Ev-27!!
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl?num=1384216952

missatge començat per Roger Layola a 12.11.2013 a les 00:42:32

títol: Participa al Ev-27!!
escrit per Roger Layola a 12.11.2013 a les 00:42:32

Tens un Vehicle elèctric? Vols participar conduint en un assaig de com seran les ciutats del futur plenes de vehicles silenciosos i eficients? T'agradaria quedar amb altres usuaris de vehicles elèctrics, i veure les ultimes novetats en la mobilitat sostenible? Fes un clic i apunta,t!

http://www.expoelectric-formulae.cat/


Concentració e-nergètica

L'associació catalana promotora del vehicle elèctric Volt-Tour, fundada l’any 2000, organitza la Concentració e-nergètica’2013, que té com a principal objectiu aglutinar el màxim nombre de vehicles elèctrics en ús -privats, públics o de flotes d’empreses- amb 100% de propulsió elèctrica i híbrids (amb endoll) al Passeig Lluís Companys de Barcelona. A més, aquesta activitat pretén ser un homenatge a tots aquells pioners de la Mobilitat Elèctrica del nostre país, així com donar suport a tots els nous usuaris de vehicles elèctrics.

cita:
   QUAN: Diumenge 17 de novembre de 2013, de 10:00 a 11:30h
   ON: Passeig Lluís Companys Com arribar-hi
   QUI: Associació Catalana promotora del vehicle elèctric Volt-Tour

COM PARTICIPAR-HI: la participació és gratuïta, prèvia inscripció a través del formulari que podeu descarregar aquí. Us agraïm que envieu el formulari omplert a secretaria arroba volttour  punt eu

Per consultar les instruccions de participació, clicar AQUÍ

Programa previst per a la Concentració elèctrica:

09:00 Arribada i distribució de tots els vehicles elèctrics al Passeig Lluís Companys

10:00 Homenatge als pioners de la Mobilitat Elèctrica. Esmorzar “e-nergètic’2013” amb tots els participants

10:30 Animació musical i ball

11:30 Cloenda i “WAVING”


EV Large Scale Demonstration

L’EV Large Scale Demonstration té com a objectiu recollir dades reals d’una futura ciutat 100% elèctrica amb una simulació on es pretén concentrar i fer circular vehicles elèctrics per uns carrers determinats de Barcelona.

Es tracta d’una demostració innovadora i única a Europa que pretén mesurar una sèrie de factors mediambientals i contrastar-los amb la situació actual del mateix carrer escollit en un dia de trànsit normal.

   
cita:
QUAN: Diumenge 17 de novembre de 2013, de 12:00 a 14:00h
   ON: C/ Roger de Flor (entre passeig Pujades i carrer Vilanova)
   QUI: Associació Catalana promotora del vehicle elèctric Volt-Tour, Generalitat de Catalunya - Institut Català d’Energia (ICAEN), Ajuntament de Barcelona i Plataforma LIVEBarcelona
   COM PARTICIPAR-HI: la participació és gratuïta, prèvia inscripció a través del formulari que podeu descarregar aquí. Us agraïm que envieu el formulari omplert a secretaria arroba volttour punt eu

Per consultar les instruccions de participació, clicar AQUÍ

Programa previst per a l’EV Large Scale Demonstration

11:30 Preparació vehicles elèctrics participants a l’EV Large Scale Demonstration.

12:00 Organització dels vehicles per a la prova demostrativa. Explicacions amb detall del funcionament de la prova

12:00 a 14:00 Inici de l’EV Large Scale Demonstration. Circulació dels vehicles participants (bicis, motos, cotxes, furgonetes, autobusos elèctrics):

- mesures tècniques sobre el trànsit 100% “zero emissions”

- fotografies, filmacions, gravacions.

14:00 Cloenda i agraïments

Aquesta demostració es durà a terme en un tram del carrer Roger de Flor de la ciutat de Barcelona en el què circularan durant un parell d’hores, amb una organització i logística determinada, tot tipus de vehicles elèctrics amb l’objectiu d’“imitar” l’actual circulació del carrer i poder contrastar mesures de contaminació atmosfèrica (Immissions), nivells de soroll (Sonometria) i emissions de calor (Termografia).

Durant aquesta circulació de vehicles elèctrics, els organitzadors prendran tres tipus de mesures ambientals (nivells de soroll amb sonòmetres calibrats, emissions de gasos contaminants i emissió de calor -rajos infrarojos- dels vehicles que hi circulen), a més de recollir informació sobre l’impacte social de l’experiència; tot plegat dades molt valuoses per a futurs estudis d’implementació de mobilitat elèctrica a qualsevol ciutat europea.

Els resultats de les mesures es compararan amb els d’un dia equivalent amb l’actual trànsit de vehicles tèrmics i es lliuraran conclusions empíriques dels beneficis de la implementació d’una mobilitat elèctrica en una ciutat com Barcelona.

títol: Re: Participa al Ev-27!!
escrit per Roger Layola a 12.11.2013 a les 00:47:41

Adjunto PDF explicatiu, per si voleu fer un cop d'ull

títol: Re: Participa al Ev-27!!
escrit per Roger Layola a 12.11.2013 a les 00:48:23

I el full d'inscripció

títol: Re: Participa al Ev-27!!
escrit per oriol a 14.11.2013 a les 14:50:31

Ostres, si m'hagues arribat la tarjeta Ibil per carregar el diumenge pel mati a l'entrada de la diagonal potser m'ho hagues pensat seriosament de baixar amb el Leaf. Al no haver-me arribat no vindré. A veure si a la proxima pot ser!! ::)

Necessitem carregadors rapids!!! manresa, igualada, lleida, vic, girona, tarregona!!! sino, distancies llargues malament... :'(

títol: Re: Participa al Ev-27!!
escrit per Roger Layola a 15.11.2013 a les 10:05:02

Hola oriol, podem quedar i t'habilito la recàrrega. Altrament, pots recarregar al parking corte inglés de la diagonal, no es gratuit, però es la manera per arribar a arc de trionf...

títol: Re: Participa al Ev-27!!
escrit per Oriol a 16.11.2013 a les 09:14:47

Gracies per l'oferiment, ara em sembla que ja es tot una mica just. Pero ho seguiré amb interès!!

fòrum de vehicles elèctrics » Powered by YaBB 2!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.