fòrum de vehicles elèctrics
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl
vehicles >> vehicles de fabricació en sèrie >> Cooltra compra 1000 Govecs 3.4
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl?num=1351766890

missatge començat per Roger Layola a 01.11.2012 a les 10:48:10

títol: Cooltra compra 1000 Govecs 3.4
escrit per Roger Layola a 01.11.2012 a les 10:48:10

Amb aquesta aposta tan valenta, s'inicia una de les millors campanyes de promoció del vehicle elèctric mai iniciades a Barcelona: per només 150 euros al més pots tastar les sensacions que ofereix un scooter elèctric! De ben segur que més d'un treurà la calculadora doncs, si sumes la benzina, assegurança, impostos, manteniment i reparacions de una moto 125cc de propietat, el preu de lloguer d'aquesta elèctrica surt gairebé ridícul.

La govecs 3.4 no és una moto d'origen xinés, és 100% dissenyada i ensamblada a alemanya, amb unes qualitats dinàmiques excel·lents, que unit a una bateria de liti molt fiable, resulta en una de les opcions de compra  més equilibrades del mercat. L'únic punt negatiu que té és el preu (malauradament la qualitat es paga), però amb aquest lloguer, és possible gaudir de les sensacions de "Volar" en sil·lenci.
Adjunto nota de premsa:


cita:
Cooltra, empresa catalana de lloguer de scooters, busca cobrir un buit en el sector amb la posada en circulació de mil escúters Govecs Go 3.4 en la ciutat de Barcelona, ​​al mateix preu que els scooters de gasolina. El desplegament d'aquesta flota ha començat durant aquesta setmana i es farà de manera gradual, fins multiplicar per cinc el nombre de motos elèctriques que circularan per la Ciutat Comtal. Convertint així a la ciutat europea amb la major xifra de motos elèctriques en circulació.

La inversió realitzada per Cooltra arriba als 4,2 milions d'euros per aquest projecte, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, ​​de la Direcció General d'Indústria i l'ICAEN. Aquesta iniciativa fa possible el primer servei real de mobilitat sostenible sobre dues rodes de gran envergadura que es porta a la pràctica a Europa. Amb vista a l'any que ve, Cooltra, exportarà aquest model de mobilitat elèctrica sobre dues rodes i pensat per a residents urbans a les ciutats de Roma i Berlín.

Per 149 euros al mes (IVA inclòs) els ciutadans de Barcelona i rodalies poden gaudir dels scooters Go 3.4 de Govecs, fabricats a Alemanya i amb bateries Samsung. Aquests elèctrics es poden conduir amb el carnet A1 o el de cotxe amb més de dos anys d'experiència, podent circular per autopista i autovia. La seva autonomia arriba als 80 quilòmetres i pot circular a velocitats de 84 km / h, la recàrrega se situa en les dues hores. En el preu s'inclou, a més del scooter elèctric, segur, revisions, assistència en ruta, impost de circulació, manteniment, bagul del darrere i fins i tot casc.

Segons Cooltra durant quatre anys amb els 1000 sooters elèctrics s'estalviaran 720000 litres de gasolina, amb un valor actual i 1,1 milions d'euros, arribant aquest estalvi directament a les butxaques dels usuaris del sistema. Quant a la contaminació es deixaran d'emetre 340 tones de CO 2 a l'atmosfera, aquesta xifra és directa també, caldria saber quant CO 2 s'ha emès per fabricar l'electricitat que gasten els scooters.

Després de tot, tenim un nou servei que arriba per quedar-se. A causa de la meva ubicació geogràfica no crec que arribi a provar el lloguer d'aquest tipus de scooters, actualment veig inviable anar un mes a Barcelona. Però si algú de vosaltres és afortunat i pot usar aquest servei, no estaria gens malament que ens donés la seva opinió.

títol: Re: Cooltra compra 1000 Govecs 3.4
escrit per jordi1971 a 29.05.2016 a les 06:25:27

Molt be amb Cooltra, una empresa Catalana que s’està expandint per tota Europa. Recordo que el estiu passat de viatge a Roma vaig veure varies motos de lloguer de Cooltra.

fòrum de vehicles elèctrics » Powered by YaBB 2!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.