fòrum de vehicles elèctrics
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl
vehicles >> punts de recàrrega >> Punt de Recàrrega a Servei Estació (Barcelona)
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl?num=1298655066

missatge començat per patrick a 25.02.2011 a les 17:31:06

títol: Punt de Recàrrega a Servei Estació (Barcelona)
escrit per patrick a 25.02.2011 a les 17:31:06

Bona tarda,
Ja fa temps que necessitava comprar uns perfils d'Alumini per la fotovoltaica autònoma que estic construint i avui he decidit anar a Servei Estació a comprar el material. He anat amb la Kangoo Electrique i he pogut endollar perfectament al parking de Servei Estació. He pogut parlar amb Pepe Badenas (el responsable de manteniment de Servei Estació) i m'ha comentat que aproximadament des de que van posar el punt de recarrega (any 2009) els hi han vingut aproximadament uns 10 a 12 vehicles.

Hem parlat també de que mirara de parlar amb Servei Estació Girona perque s'animin a posar un punt de recarrega.

Us adjunto una foto de la Kangoo endollat al Servei Estació.

títol: Re: Punt de Recàrrega a Servei Estació (Barcelona)
escrit per Roger Layola a 28.02.2011 a les 07:40:13

Molt bé patrick!
Amb ttants punts de recàrrega, cada vegada es fa més fàcil desplaçar-se en vehicle elèctric. I ara el dièssel no està precisament barat (1,28 l'he vist aquest cap de setmana!)
M'agradaria fer-te una pregunta.. ara a la vostra familia teniu dos cotxes, un elècric i un fòssil, oi? quin dels dos feu servir més? que li faltaria al electric per a poder fer-lo servir com a únic vehicle de casa?

títol: Re: Punt de Recàrrega a Servei Estació (Barcelona)
escrit per patrick a 28.02.2011 a les 10:51:27

De moment estem amb un ús del 40% elèctric i 60% de diesel. De fet durant els últims mesos, l´ús de la Kangoo Electrica ha agumentat, gràcies a la existència de punts de recarrega que començen a ser "utils".
De totes formes, com ja saps, tot costa. Aixi que, malgrat que un usuari sap que hi han punts de recarrega en la xarxa ev-friendly, fins que NO ELS PROVES de forma REAL, no t'has guanyat la CONFIANÇA en aquell o aquell altre punt de recarrega. Aquest proces de confiança encara s'ha d'establir per molts usuaris actuals de vehicles elèctrics. Però, si, cada vegada és mes facil "moure't" amb versio elèctrica.
Patrick :)

títol: Re: Punt de Recàrrega a Servei Estació (Barcelona)
escrit per voltamotion a 28.02.2011 a les 11:58:04

Hola Patrick,

molt bé ! T'estat pasant el que hem va pasar a mi desprès d'un any d'utilitzacio dels meus electromovils al juny 2010 van posar dos punts de recarrega estrategics per a mi a mes de l'habitual i unic a prop de casa meva on havia estant recarregan durant 1 any (desdel juny 2009 al juny 2010) i la utilitzacio va pasar a gairébé el 70 per cent en electric la resta en autobus o tren de rodalies aqui a la régio de Paris ! :)

Bona sort amb els punts de recarrega !

David.

títol: Re: Punt de Recàrrega a Servei Estació (Barcelona)
escrit per Roger Layola a 28.02.2011 a les 17:44:36


cita:
fins que NO ELS PROVES de forma REAL, no t'has guanyat la CONFIANÇA en aquell o aquell altre punt de recarrega. Aquest proces de confiança encara s'ha d'establir per molts usuaris actuals de vehicles elèctrics. Però, si, cada vegada és mes facil "moure't" amb versio elèctrica.

Això em fa pensar que si poguéssim votar i posar comentaris als punts ev friendly... la web seria molt  més útil!

fòrum de vehicles elèctrics » Powered by YaBB 2!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.