fòrum de vehicles elèctrics
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl
vehicles >> vehicles de competició >> Zero MX al Enduroc 2010
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl?num=1292410858

missatge començat per Roger Layola a 15.12.2010 a les 11:00:58

títol: Zero MX al Enduroc 2010
escrit per Roger Layola a 15.12.2010 a les 11:00:58

ENDUROC  és  una competició  que es celebrarà els  passats dies  11  i 12 de desembre de 2010, i va ser una festa  de  fi  de  temporada de l'enduro, tant per a  professionals  com  aficionats,  en un bonic entorn com és  la  finca  Les  Comes,  a  la localitat de Súria, Barcelona i en la que va participar els models de Zero de  la  mà  del seu distribuïdor al nostre país,  Suzukazero.

http://suzukazero.es/

La prova consta d'un recorregut dissenyat per Pep Vila, 5 vegades campió d'Espanya d'Enduro i Raids. Està pensat per a tots els nivells ja siguin pilots professionals com amateurs, que efectuaran 2 voltes a un recorregut de 40 km.

The RACE of CHAMPIONS (ROC) pretén reunir els millors pilots de l'any a nivell nacional i internacional per a la disputa de l'últim assalt de la temporada i que coroni el campió de campions, amb suculents premis en metàl.lic per als guanyadors. Es tracta d'un format molt atractiu per a pilots i aficionats, referent de gran èxit en altres especialitats del motor.


cita:
Podeu veure com es van comportar la moto elèctrica Zero en aquest espectacular vídeo.

http://www.youtube.com/watch?v=iryu-tpITpg

Gràcies a l'experiència de l'Oriol Vila amb un magnífic pilotatge, la ZERO MX Extrem de sèrie va finalitzar amb èxit  la dura prova d'aquest passat diumenge.

A la moto elèctrica ZERO només li manca velocitat punta a la primera sortida, però l'enorme parell del motor i el seu baix pes li permet progressar millor que les altres motos d'enduro! I per sobre de tot... La moto elèctrica no es cala!!

La prova consolida als vehicles elèctrics en aquest tipus de competicions, mostrant al públic, que els valors d'ecologia i sostenibilitat, no van renyits amb les prestacions i l'esportivitat.
fòrum de vehicles elèctrics » Powered by YaBB 2!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.