fòrum de vehicles elèctrics
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl
altres >> energia >> Un "altre video" sobre el peak oil
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl?num=1288008586

missatge començat per Roger Layola a 25.10.2010 a les 12:09:46

títol: Un "altre video" sobre el peak oil
escrit per Roger Layola a 25.10.2010 a les 12:09:46

Hi ha una expressió popular anglesa molt gràfica, que segurament descriuria a la perfecció la situació exacte on ens trobem a finals del 2010:
"When the shit hits the fan"

És aquest moment clau, un delicat punt d'inflexió on els detractors de tota la vida  del peak oil desapareixen misteriosament, i comencen a aflorar referències clares sobre problemes de subministrament, amb dates tan properes com el 2012. Ara ja és fàcil trobar-ho en el massmedia, en informes militars filtrats... etc. Cada dia que passa és una realitat més tangible.

Cal recordar que el petroli és la pedra angular de la nostra civilització, el miracle que ha fet possible que hi hagi 7000 mil·lions d'animes vivents sobre el planeta, el miracle que ha fet possible l'estat del benestar. Sense aquesta aport energètic abundant i barat tan col·lossal,  no es disposarà de prou energia per a cultivar aliments per a tota aquesta massa vivent humana.

Al nostre davant tenim una tràgica veritat esbossada per trencaclosques de noticies, que una persona ha decidit ajuntar d'aquesta manera:


http://www.youtube.com/watch?v=QMe3-D8-jhc&feature=player_embedded

Que us sembla?

fòrum de vehicles elèctrics » Powered by YaBB 2!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.