fòrum de vehicles elèctrics
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl
esdeveniments >> esdeveniments >> presentació Tazzari Zero a Barcelona
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl?num=1278070562

missatge començat per Roger Layola a 02.07.2010 a les 11:36:02

títol: presentació Tazzari Zero a Barcelona
escrit per Roger Layola a 02.07.2010 a les 11:36:02

Es fa la presentació official del tazzari Zero a barcelona. potser és del vostre interés fer un test drive amb aquest cotxe elèctric:


cita:
Data:dissabte, 3 / juliol / 2010 Hora:11:00-20:00
Lloc: HOTEL DIAGONAL ZERO BARCELONA http://www.hotel-diagonalzero.com/
Adreça:Plaça de Llevant s / n 08019 (Front FORUM) -
Ciutat / Poble:Barcelona, Catalunya

El futur de l'automoció té un protagonista en el present.
Una oportunitat concreta i actual que convidem a conèixer, veure, tocar i provar directament.
El Tazzari ZERO, el primer city-car elèctric esportiu, arriba a Barcelona després del llançament oficial al "Saló internacional de l'Automòbil Ecològic i de la Mobilitat Sostenible de Madrid", al maig 2010, i la posterior presentació a Sitges.

Un concepte revolucionari, totalment elèctric. Tecnologies d'avantguarda per a una nova mobilitat urbana, que uneix responsabilitat ecològica i passió per la conducció.
Prestacions i control amb caràcter esportiu per gaudir de noves sensacions. Motor central, tracció posterior, baricentre baix, rodes amples, quatre frens de disc i un bastidor tecnològic en fusions d'alumini, una novetat absoluta en un vehicle elèctric, que permet extraordinàries dots d'estabilitat i seguretat activa. Àgil i divertit es distingeix en el trànsit ciutadà.
Un vehicle ecològic "made in Italy" de disseny i qualitat constructiva sense precedents. ZERO captura les mirades pel seu aspecte dinàmic, la cura en els detalls, les seves espurnes de colors.

Volem convidar-vos a veure-ho, conèixer i gaudir de l'experiència d'un "test-drive" per entendre i apreciar les peculiars característiques d'aquest vehicle.
Us esperem el proper dissabte 3 de juliol, a partir de les 11:00, a l'Hotel Diagonal ZERO de Barcelona, davant del Fòrum a DiagonalMar.

Demaneu el vostre "test-drive" contactant prèviament amb ENISOLA, escrivint un email a [email protected] o trucant al 931124091 per reservar una prova personalitzada.
El futur ja el tens a Barcelona. Vine, endolla't i gaudeix!

fòrum de vehicles elèctrics » Powered by YaBB 2!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.