fòrum de vehicles elèctrics
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl
vehicles >> punts de recàrrega >> Cotxes i motos ja es poden endollar de franc
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl?num=1276015725

missatge començat per Roger Layola a 08.06.2010 a les 16:48:45

títol: Cotxes i motos ja es poden endollar de franc
escrit per Roger Layola a 08.06.2010 a les 16:48:45

http://paper.avui.cat/article/ciutats/192848/cotxes/motos/ja/es/poden/endollar/franc/punts.html

Noticia del diari avui:cita:
Barcelona comença a ser una ciutat preparada per acollir vehicles elèctrics. Els prop de 300 barcelonins que tenen un cotxe o una moto elèctrica disposen ja de vint-i-vuit punts per fer la recàrrega. La xarxa de punts on endollar els vehicles elèctrics a la ciutat s'incrementarà molt aviat: el setembre vinent l'Agència d'Energia de Barcelona obrirà deu noves estacions dobles gratuïtes.

On estan situats els endolls públics en superfície? Al carrer Ciutat de Granada, número 17, n'hi ha dos que depenen del districte [email protected] BSM en té quatre més. Un està situat al carrer Llacuna, número 101, dos a la confluència dels carrers Consell de Cent amb Cartagena i un més al carrer Trias Fargas, número 19. També s'han creat quatre punts de recàrrega exterior a l'estació Servei Túnel de Vallvidrera, que gestiona Tabasa.

Per fer servir els punts en superfície es necessita una targeta, que ara per ara, és provisional, afirma un portaveu de l'Ajuntament de Barcelona. La targeta la lliura l'Agència d'Energia de Barcelona als usuaris amb vehicle elèctric a la seva oficina del carrer de Torrent de l'Olla. Encara no se sap què passarà en el futur, però "l'aparcament del vehicle en la via pública mentre dura la recàrrega serà gratuït fins a principis del 2013", afirma el portaveu municipal.

A banda, hi ha cinc punts més on els usuaris poden fer la recàrrega gratuïtament, segons l'associació Volttour. Elektron (carrer Farigola) n'ofereix dues hores gratuïtes, i Gente con Enchufe (Roger de Llúria) i Goelix (València), sense límit d'horari. Servicio Estación (Aragó) l'ofereix de franc als clients i Roger Layola (Saragossa) també, al seu pàrquing si s'ha concertat abans.


Caram surto a les noticies! ;-)
com a curiositat, a la imatge del diari es pot veure l'aleix amb la nota:" Un treballador municipal, fent la recàrrega del vehicle en un punt de l'Ajuntament de Barcelona"

Ni es treballador municipal, ni hi havia cap punt de recàrrega en aquella imatge... inventiva periodística?;-)

fòrum de vehicles elèctrics » Powered by YaBB 2!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.