fòrum de vehicles elèctrics
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl
altres >> política (de transport i energia) >> L'ajuntament de rubí compra 5 vectrix policials
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl?num=1271320766

missatge començat per Roger Layola a 15.04.2010 a les 08:39:26

títol: L'ajuntament de rubí compra 5 vectrix policials
escrit per Roger Layola a 15.04.2010 a les 08:39:26

Us passo un fragment de la nota de premsa:


cita:
L'Ajuntament de Rubí - Barcelona - ha adquirit cinc motos elèctriques Vectrix que passen a formar part de la flota de la Policia Local. Es tracta d'una iniciativa totalment nova a Barcelona, que converteix la província en una de les pioneres en l'ús de vehicles elèctrics com a mitjà per a la lluita contra el canvi climàtic.
(...)
Les motos elèctriques Vectrix, totalment silencioses, es presenten com una alternativa real davant els vehicles de combustió, amb unes prestacions totalment comparables a les motos de gasolina i amb una estalvi enèrgic del 90% respecte a aquestes. Els maxi-scooters Vectrix arriben a una velocitat màxima de 100 km / h, funcionen amb bateries que s'endollen a la xarxa elèctrica convencional i permeten una autonomia de fins a 60 km. Això suposa un cost inferior a 0,40 euros en energia per cada recàrrega. Aquest tipus de vehicles elèctrics impliquen, per tant, no només un significatiu estalvi energètic, sinó també un important estalvi econòmic.

A aquests beneficis mediambientals i econòmics cal sumar la facilitat de conducció d'aquests vehicles, amb accionat de marxa enrere i fre motor en el puny de l'accelerador, la seva comoditat, amb amplis espais on guardar els cascs o altres objectes i un reduït despesa en la seva manteniment.

Les prestacions d'aquest model fan de les motos elèctriques Vectrix un vehicle ideal per a les flotes d'empreses i administracions públiques, com així demostren els resultats d'estudis independents de satisfacció dels seus usuaris. Des de fa mesos, diverses patrulles de Policia Local patrullen en aquest tipus de vehicles, optant per la mobilitat elèctrica com a alternativa per a transport més net i sostenible. De la mateixa manera, altres serveis públics o privats de les nostres ciutats, utilitzen motos Vectrix o scooters elèctrics Oxygen per dur a terme les seves activitats diàries.


Des de l'associació Volttour ens agradaria donar l'enorabona al ajuntament de Rubí per aquesta aposta tan innovadora.

títol: Re: L'ajuntament de rubí compra 5 vectrix policials
escrit per Roger Layola a 15.04.2010 a les 08:39:55

.

títol: Re: L'ajuntament de rubí compra 5 vectrix policials
escrit per Roger Layola a 15.04.2010 a les 08:40:26

.

fòrum de vehicles elèctrics » Powered by YaBB 2!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.