fòrum de vehicles elèctrics
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl
altres >> sostenibilitat (ecologia, canvi climàtic) >> Ecovia: transport pel futur
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl?num=1213088608

missatge començat per Roger_Layola a 10.06.2008 a les 09:03:27

títol: Ecovia: transport pel futur
escrit per Roger_Layola a 10.06.2008 a les 09:03:27

En Pere ens fa al 2001 una reflexió molt interessant sobre el model actual de transport. Es pot trobar l'article sencer aquí:


cita:
(de http://www.casacota.cat/8-)/ecovia.htm)


Destaco:

cita:
Ara que certes línies secundàries de ferrocarril han estat clausurades o es veuen amenaçades en el manteniment del servei, és una bona ocasió per pensar en la possible reconversió d'alguna d'aquestes infraestructures en ECOVIES modernes, sobretot allí on la oferta de transport del ferrocarril no es correspon gaire amb la demanda, adaptant-les als vehicles ecològics ultramoderns que la indústria comença a oferir: els vehicles elèctrics lleugers.Una idea visionària molt encertada. Encara avui dia les anomenades Vies verdes es consideren vies d'esbarjo més que no pas autentiques vies de comunicació... et vas avançar com a mínim 15 anys a la societat Catalana!!

Llàstima que els polítics es comencen a adonar que no tindrem els cotxes de petroli per sempre.... La línia la mantindran, nogensmenys és potser la carretera transitada d'avui i no la via férrea   la que es convertirà en una eco-via un cop no tinguem petroli... ;D

fòrum de vehicles elèctrics » Powered by YaBB 2!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.