fòrum de vehicles elèctrics
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl
vehicles >> vehicles de fabricació en sèrie >> fantàstic nou vehicle a Ecocar: Megacity
http://www.atmos.cat/voltforum/YaBB.pl?num=1211592934

missatge començat per Roger_Layola a 24.05.2008 a les 01:35:26

títol: fantàstic nou vehicle a Ecocar: Megacity
escrit per Roger_Layola a 24.05.2008 a les 01:35:26

En Josep Viver, a través de la seva empresa de vehicles elèctrics ECOCAR (http://eco-car.net) ens porta a Catalunya un vehicle elèctric 2+2 amb uns acabats i qualitats dinàmiques força millors del que és habitual en el món dels elèctrics. Les primeres sensacions són excel·lents, esperem veure'l ben aviat en acció!!

En Josep també gestiona una tenda especialitzada en energies renovables amb un ampli ventall de components i aparells de medició ambiental. Podeu consultar la tenda en aquesta plana web: http://www.tiendaelektron.com/

Per altra banda, també està vinculat amb una associació, ADTS ( associació per la divulgació de tecnologies sostenibles), a través de la qual ha organitzat diverses activitats i ral·lis solars relacionades amb el món dels vehicles elèctrics.

La plana Web de l'associació és la següent: http://www.adts.info/

Des de Volttour, volem agraïm la seva perseverància i compromís amb la importantíssima tasca de difusió que porta a terme.

títol: Re: FANTASTIC NOU VEHICLE A ECO-CAR: MEGACITY
escrit per Roger_Layola a 15.07.2008 a les 11:27:25

En Josep Viver ja té el cotxe a la venda. Té una unitat de prova, només heu de sol·licitar un test drive per a conduïr-lo.

fòrum de vehicles elèctrics » Powered by YaBB 2!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.