inici   index   meteoclimatic.atmos.cat   hostalets   esmuc   fotos esfèriques   teclats   malanquilla   campanes   bicicleta   colomina   voltforum    
 CEST dilluns 25 de setembre 2023  
Ja ho han fet diverses vegades ens els últims anys: activen algun tipus de contestador no tan sols sense demanar-ho, sinó també sense avisar. Sigui bústia de veu, bústia que envia SMS, o últimament altra vegada una bústia de veu que no es desactiva ni amb el mètode estàndard ni tampoc a través del telèfon, ni conserven les desactivacions que s'hagin pogut fer prèviament.
Per si fos poc, el sistema no avisa - pèrfidament - de que hi han hagut missatges a aquest nou "servei" deixat l'usuari completament inconscient de que hi han missatges.
Fora de l'interès - completament immoral - de cobrar les trucades entrants quan no es vol contestar o no s'està disponible d'altra manera, aquesta tàctica comercial és segurament delictiva i vulnera el contracte. Per desgràcia no sóc gaire avesat en termes de dret, però si tingués els coneixements necessaris de segur que els engegaria un procés. Espero que algú amb capacitats ho faci, o que actui el defensor del poble. Malparits!
 
Qui es trobi en aquest cas i vulgui desactivar el servei, que no confii doncs en les tecles i menús del seu telèfon: li diran "servei desactivat" però no ho estarà (que faci la prova i veurà).
Per a desactivar-lo cal trucar al número 22537 i seguir les instruccions (evidentment exclusivament en la "lengua del imperio") marcant la tecla corresponen a les opcions que s'anuncien. A hores d'ara per desactivar tots els "serveis" cal triar l'última opció, la quarta.
 
Feu-ho córrer si voleu!


Connexió Wicat - l'Internet del Pallars