www.campanes.atmos.cat    
 CEST dimarts 18 de juny 2024  
http://www.vilaweb.cat/acn/comunicacio/3828763/20101224/pobla-segur-acollira-cam panades-tv3-denguany-quatre-anys-fent-torre-agbar.html
 
La Pobla de Segur acollirà les campanades de TV3 d'enguany després de quatre anys fent-se des de la Torre Agbar

18:4224.12.2010

Sant Joan Despí (ACN).- La Pobla de Segur (Pallars Jussà) acollirà les campanades d'enguany per primer cop després de quatre anys retransmetent-se des de la Torre Agbar de Barcelona. TV3 ha decidit traslladar l'esdeveniment amb la intenció d'acostar-se al territori. El lloc escollit ha estat la Casa Mauri, un edifici modernista que acull la casa de la vila. La periodista d'esports Laia Ferrer i l'actor Jordi Ríos -Carles Puyol al 'Crackòvia'-, presentaran les campanades acompanyats d'algun personatges sorpresa.

 
Amb tots els respectes per TV3, però podrien triar també alguna vegada en funció de la qualitat de les campanes? A la Pobla de Segur són dolentotes, però és que les hores estan encomanades a una mena de timbres que hi ha a la ferramenta de dalt al campanar, que són més esquellots que campanes.
 
Campanes de qualitat n'hi han moltes a Catalunya, i si aquest xou pogués aportar en estil marató campanòfil alguna petita col·laboració per a mantenir o salvaguardar campanes i campanars històrics seria un "acostament al territori" una mica més substancial que el pretès acostament més aviat burròfil que fan ara.
3828763_0.jpg
3828763_0.jpg