inici   fotos esfèriques   teclats   bicicleta    
 CEST dissabte 20 de juliol 2024  
hola.
 
Us ha passat quelcom aquest matí ????
 
He estat una bona estona sense poder conectar amb vosaltres.
 
Per cert, una maxima de 40º avui ??? Quin "calenton" oi ???
 
Salutacions cordials
Hola,
 
Jo tampoc he pogut connectar. Eren sobre les 10 del matí.
Hola!
 
Aquí no ha passat res, però em consta que hi han hagut problemes de connexió des de diverses zones, no només cap aquí. Sembla que hi ha hagut una fallada de DNS. Posant la IP (80.33.67.186) sí que es podia entrar, com m'han comfirmat. Problema de la xarxa, aliena al servidor.
 
Lo de la màxima, és una cosa que de vegades passa, alguna dada arriba erròniament, degut a la forta radiació d'unes antenes de telefonia mòbil que fan anar de corcoll no només l'estació meteorològica. Ara intentaré arreglar-ho!
Bé, ara he pogut arreglar lo de la temperatura de 40º a les 3 del matí. He aprofitat per a fer uns quants canvis en el "cotxe servidor" ja que degut a l'estretor s'hi feia difícil intervenir en cas de necessitat, com avui, i que servirà també com a banc de proves per a un nou sistema de webcams, que posaré en funcionament quan acabin les obres. Hi hauran tres o quatre càmeres i la vista anirà canviant d'esquerra a dreta, abarcant un bon panorama. De moment provo el sistema amb una càmera cap el SW i una cap el NE.
Em comenten que des de UNI-2 de la regió del Maresme des d'ahir a la tarda no hi ha connexió, no veuen el servidor. Algú més es troba amb aquest problema? Perquè si surto a mirar-ho des d'algun proxy, veig que d'altres llocs funciona bé, per exemple des de https://www.anonymizer.com - deu ser algun node d'interconnexió caigut per alguna banda.