inici   fotos esfèriques   teclats   bicicleta    
 CEST dissabte 13 de juliol 2024  
És un fòrum modificat, que fa alhora de fòrum, blog, galeria de fotos, pàgina web, gestor de descàrregues i d'altres coses.
 
Les raons són diverses. En primer lloc, tota la web que hi ha aquí és molt heterogènia, i un sistema així en facilita extremadament l'organització, podent desplaçar temes sencers de manera ràpida i fàcil. També gestiona els diversos usuaris i permet projectes col·laboratius entre vàries persones.
 
També disposa d'un cercador potent, una gestió d'emails individualitzada, té sistemes de seguretat avançats que permeten tancar el port FTP sempre exposat a atacs, estalvia lloc i recursos. A més, és codi obert molt fàcilment adaptable i de fet ja ha sofert dotzenes de modificacions per a acostar-lo a les necessitats d'aquesta web.
 
Per als qui fan pàgines o documents, té eines que fan que l'edició es pugui fer en línia des de qualsevol navegador i qualsevol ordinador, sense necessitat de cap tipus d'eina especial.
 
Un altre aspecte és que la navegació és estandaritzada, de manera que el visitant difícilment es pot perdre,  i incorpora comptadors de visites per cada fil, estadístiques acurades...
 
Hi segueixo treballant, la programació modular permet virtualment el que es vulgui, l'únic límit és el temps que es pugui dedicar a la programació. Després de les modificacions fetes en els darrers mesos ara hi ha un filtre de barbarismes en obres.
Personalment, la presentació amb la imatge de la webcam, situació meterológica a sota y el index al costat, m'agradaba mes, si be el index potser era millorable.
 
Amb la presentació actual, la imatge de la webcam queda una mica petita si la resolució es alta, i per veure un resum de la situació metereológica, es una mica mes llarg d'arribar-hi.
 
Què en pense-ho?????
Efectivament és una de les coses que no m'acaba d'agradar - millor ara?
 
Estic intentant d'implementar un script que vaig fer per a la pàgina vella, que adaptava la mida de la imatge de la webcam a la resolució de pantalla de qui la mirava, però no m'acaba de funcionar. De moment provo aquesta solució provisional.
Francament, crec que ara está molt millor. Nomes una petita sugerencia, que no se si a altres col·legues els hi era útil, pero a mi m'anava molt be, i es els enllaços a la página de sort, meteosat, meteocat, radar, etc. desde la mateixa página on es veu la webcam.  
 
Per cert, ara no els hi trobat ni navegant per la web.
 
Salutacions cordials
Tot arribarà!
 
De moment estic fent lloc, perquè tot plegat anava molt sobrecarregat amb coses barrejades - webcam, meteo, esmuc, música. Ara ho estic ordenant (per això el canvi de sistema mitjançant aquest soft de fòrum) i les coses comencen a aclarir-se. Com que no hi puc dedicar el temps necessari en un bloc, ho vaig fent de mica en mica. Però ja hi estic arribant!
Hola Pere.
 
A mi m'agrada la nova imatge de la web. Jo crec que hi a més ordre.
 
Amb els últims canvis em surten uns cuadrets blancs amb un aspa vermella dintre en el lloc que suposo ocupen algunes imatges, com per exemple, a dalt al costat de l'enllaç d'Inici o Ajuda.
 
També em surten així las imatges dels smiles.
 
És cosa del meu navegador?
 
Salutacions
Ui! He estat buscant durant molta estona perquè passava això, per fi ho he solucionat - un punt i coma oblidat en un lloc del codi, amb el corresponent error - ara ja funciona!
 
El sistema hauria de permetre efectivament fer ordre de manera ràpida, sembla que funciona, ara el que cal és efectivament fer ordre, però ja estic content si es nota una mica. I en últim cas sempre queda el cercador que hi ha dalt de tot al menú, aquest ho troba tot, fins i tot coses en arxius "morts" (és a dir, que no estan enllaçats des d'enlloc).
Sembla mentida el que pot fer un petit error.   Smiley
 
Ara es veu perfecta.  Smiley
Felicitacions, crec que ho has aconsseguit.
 
A mí personalment, m'agrada força com está ara. Crec que es prou clara i intuitiva.
 
Salutacions cordials.