www.campanes.atmos.cat    
 CEWT diumenge 25 de febrer 2024  
FÒRUM DE CAMPANES DE CATALUNYA

 
 
Benvinguts!
ja tenim fòrum els freakys que som amateurs del tema!
Podem celebrar-ho dignament amb uns caramels de menta comprats a ca l´adroguer...!
També podeu adreçar-vos al moderador Daniel Vilarrubias i Cuadras escrivint a
 
[email protected]  o  [email protected]  
 
Sols una cosa: AQUESTA PÀGINA WEB ÉS FRUIT DE MOLTES HORES DE VIATGES, REFLEXIONS, I ESTONES DE PENJAR-HO PER QUI VULGUI VEURE-HO. SI ES FA ÚS DEL MATERIAL PENJAT, ES PREGA DE CITAR-NE LA PROCEDÈNCIA, ÉS UNA QÜESTIÓ DE JUSTÍCIA I ÈTICA PROFESSIONAL. a més m´hi exprimeixo molt el cervell, eh!
 
 
En Lluís - i aquest agafant material d´en Pere- ha explicat amb força encert i "grazia" en què consisteix aquesta pàgina web i el seu fòrum que en el meu cas és de Campanes, tot i poder- se desviar cap a altres temes. Diu així:  
 
 
 
Benvinguts tots al fòrum de Campanes de Catalunya que està ubicat al domini Casacota-Daniel Vilarrubias! ---------
   
Aquest fòrum està destinat a les campanes, als seus incondicionals i a qualsevol persona que tingui alguna cosa a dir-hi o plantejar.    
   
Escriviu, demaneu, responeu, proposeu, provoqueu... Utilitzeu aquest fòrum com vulgueu. Si algú es passa senzillament el faré fora.    
   
Us enclasto un missatge que en pere (el webmestre de casacota) ha escampat pel fòrum.  
   
Aquesta pàgina es presenta segons com molt gran o molt petita. És la interfície d'un fòrum configurat de tal manera que fa funcions de taulell d'anuncis, grups de discussió tancats, fòrum, pàgina web, intercanvi d'arxius, segons la funció triada i, sobretot de l'usuari que l'estigui visitant. Els convidats anònims només veuran alguns fòrums no massa plens, ja que la majoria d'activitat és en grups tancats de grups de música o d'estudiants per a treballar entre ells. Si ets d'algun d'aquests grups i no pots accedir al teu fòrum, digues-ho a l'administrador comunicant qui ets, el teu nom d'usuari i a quin grup pertanys mitjançant aquest formulari:cartes.gif    
   
Si ets usuari registrat i utilitzes el fòrum des de terminals públics, sobretot no t'oblidis de sortir del fòrum abans de deixar l'ordinador, sinó qui et segueixi en la utilització de la màquina et podria suplantar fàcilment.
 
 
I a tall de presentació, una foto del moderador amb el bordó de l´Abadia de Montserrat ( fosa per Karl Czudnochowsky, 1958; diàmetre 2´21m, pes 6400kg nota fa2 (f0) )
 
Montserrat_18_IV_2005_061.jpg
Montserrat_18_IV_2005_061.jpg

 
A les campanes, amor.  
Als campanars d'alegria,
aimador!  
- Que sí, que jo hi pujaria!  
- Però no hi pujaràs, no,  
als campanars d'alegria!

 
(Blai Bonet)
,
cantiga_6small.jpg
cantiga_6small.jpg