low energy server powered by photovoltaics - please be patient!
www.campanes.atmos.cat    
 CEST dilluns 27 de marš 2023  
FĎRUM DE CAMPANES DE CATALUNYA

 
 
Benvinguts!
ja tenim f˛rum els freakys que som amateurs del tema!
Podem celebrar-ho dignament amb uns caramels de menta comprats a ca l┤adroguer...!
TambÚ podeu adrešar-vos al moderador Daniel Vilarrubias i Cuadras escrivint a
 
[email protected]  o  [email protected]  
 
Sols una cosa: AQUESTA P└GINA WEB ╔S FRUIT DE MOLTES HORES DE VIATGES, REFLEXIONS, I ESTONES DE PENJAR-HO PER QUI VULGUI VEURE-HO. SI ES FA ┌S DEL MATERIAL PENJAT, ES PREGA DE CITAR-NE LA PROCED╚NCIA, ╔S UNA Q▄ESTIË DE JUST═CIA I ╚TICA PROFESSIONAL. a mÚs m┤hi exprimeixo molt el cervell, eh!
 
 
En LluÝs - i aquest agafant material d┤en Pere- ha explicat amb forša encert i "grazia" en quŔ consisteix aquesta pÓgina web i el seu f˛rum que en el meu cas Ús de Campanes, tot i poder- se desviar cap a altres temes. Diu aixÝ:  
 
 
 
Benvinguts tots al f˛rum de Campanes de Catalunya que estÓ ubicat al domini Casacota-Daniel Vilarrubias! ---------
   
Aquest f˛rum estÓ destinat a les campanes, als seus incondicionals i a qualsevol persona que tingui alguna cosa a dir-hi o plantejar.    
   
Escriviu, demaneu, responeu, proposeu, provoqueu... Utilitzeu aquest f˛rum com vulgueu. Si alg˙ es passa senzillament el farÚ fora.    
   
Us enclasto un missatge que en pere (el webmestre de casacota) ha escampat pel f˛rum.  
   
Aquesta pÓgina es presenta segons com molt gran o molt petita. ╔s la interfÝcie d'un f˛rum configurat de tal manera que fa funcions de taulell d'anuncis, grups de discussiˇ tancats, f˛rum, pÓgina web, intercanvi d'arxius, segons la funciˇ triada i, sobretot de l'usuari que l'estigui visitant. Els convidats an˛nims nomÚs veuran alguns f˛rums no massa plens, ja que la majoria d'activitat Ús en grups tancats de grups de m˙sica o d'estudiants per a treballar entre ells. Si ets d'algun d'aquests grups i no pots accedir al teu f˛rum, digues-ho a l'administrador comunicant qui ets, el teu nom d'usuari i a quin grup pertanys mitjanšant aquest formulari:cartes.gif    
   
Si ets usuari registrat i utilitzes el f˛rum des de terminals p˙blics, sobretot no t'oblidis de sortir del f˛rum abans de deixar l'ordinador, sinˇ qui et segueixi en la utilitzaciˇ de la mÓquina et podria suplantar fÓcilment.
 
 
I a tall de presentaciˇ, una foto del moderador amb el bordˇ de l┤Abadia de Montserrat ( fosa per Karl Czudnochowsky, 1958; diÓmetre 2┤21m, pes 6400kg nota fa2 (f0) )
 
Montserrat_18_IV_2005_061.jpg
Montserrat_18_IV_2005_061.jpg

 
A les campanes, amor.  
Als campanars d'alegria,
aimador!  
- Que sÝ, que jo hi pujaria!  
- Per˛ no hi pujarÓs, no,  
als campanars d'alegria!

 
(Blai Bonet)
,
cantiga_6small.jpg
cantiga_6small.jpg


Connexiˇ Wicat - l'Internet del Pallars