inici   fotos esfèriques   teclats   bicicleta    
 CEST dissabte 20 de juliol 2024  
Aquesta tarda ha cremat un tros de zona boscosa molt aprop d'aquí. La sequera i les vacances ho propicien. Esperem que la càmera no faci gaires fotos com aquesta de l'any passat, on es veu un hidroavió enlairant-se després d'agafar aigua al pantà.
hidroavio.jpg
hidroavio.jpg
Doncs sembla que va de bo:
 
Ahir a la tarda va cremar un tros al camí de Pessonada, just sobre Sant Martí de Canals.
 
Aquesta tarda hi ha hagut un incendi al terme municipal del Vendrell, a  
 
l'enllaç de la N.340 amb la Ctra de Calafell, ha cremat 2HA de massa  
 
forestal i de pí blanc, sembla que ha estat una negligència ja que s'ha  
 
donat a peu de carretera.
 
Sembla també que hi ha un incendi important a Riudecanyes (Baix Camp).
 
Si no parem compte...
Sembla que el perill de moment ha minvat, en 3 dies ha plogut gairebé 10 litres, una tercera part del que ha caigut aquest any. No és massa, però donades les circumstàncies es pot parlar d'una pluja providencial.
 
Per cert, per el radar aquí veiem sovint com plou a tot arreu mentre que aquí ens quedem a les capses, dissabte passat va ser a l'inrevés: mentre que aquí plovia, a la resta de Catalunya no, no passa gaire, això!
Després de molt de temps, una altra foto d'un hidroavió, aquest segurament feia només pràctiques. La càmera ha canviat, ens han plantat una nau davant del poble que sembla que estiguem al costat del mur de Cisjordània, i donat el nou format, l'avió costa de veure, per altra banda es veu molt més cel - el quadrant sencer entre sud i oest.
webcam.jpg
webcam.jpg